HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ο Καιρός της εβδομάδας

Με ραγδαία μεταβολή του καιρού προειδοποιεί η Ε.Μ.Υ. με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα λοιπόν ...

Με ραγδαία μεταβολή του καιρού προειδοποιεί η Ε.Μ.Υ. με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόβλεψη της ΕΜΥ:

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα και καταιγίδες, αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα.Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση των φαινόμενων στα δυτικά από το βράδυ.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τετάρτη, στην ανατολική νησιωτική χώρα αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Πέμπτη, στη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα θα έχουμε λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα ανατολικά. 

Την Παρασκευή και το Σάββατο, στα ανατολικά και τα νοτιά θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Η θερμοκρασία θα ανέβει από το Σάββατο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.