HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποδαρικό με Νίκες για Α.Ε.Καλαβρύτων και Σκεπαστό!

Με το δεξί ξεκίνησαν Α.Ε. Καλαβρύτων και Σκεπαστό τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας. Το Σκεπαστό...

Με το δεξί ξεκίνησαν Α.Ε. Καλαβρύτων και Σκεπαστό τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας. Το Σκεπαστό επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας με νικώντας τ 3-0 ενώ η Α.Ε.Καλαβρύτων, στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Α.Ε.Αιγίου και επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 7-0 δίχως μάλιστα να απειλήθει ιδιαίτερα.
ην Husqvarna Λύκοι Διακοπτού με
Ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες τις ομάδας της Α.Ε.Κ. δεν μπορούν να βγουν με τον σημερινό αγώνα να αποτελεί στην ουσία μία καλή προπόνηση,με τον προπονητή κ.Βασιλείου να δοκιμάζει στο αρχικό σχήμα 5 παίκτες από την περσινή ομάδα παίδων δείχνοντας ότι σε αυτούς θα στηριχθεί η προσπάθεια για ανανέωση.
Στα ενθαρυντικά του σημερινού αγώνα η πολυ καλή παρουσία των πιτσιρικάδων και το κέφι των μεγαλυτέρων ποδοσφαιριστών που με την εμπειρία τους ηρεμούσαν όποτε έπρεπε τον ρυθμό του παιχνιδιού και καθοδηγούσαν τους μικρότερους ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των επόμενων αγωνιστικών.
Αρχική ενδεκάδα: Πατερέλης Δ, Αθανασόπουλος , Λεχουρίτης (70' Τζόβολος) ,Τζουμάκας , Καλδίρης , Κανελλόπουλος , Αναγνωστόπουλος , Πεντζιάς (46' Τσαβαλάς), Θανόπουλος , Γουρζέλας (46' Καραμούζης) ,Σερανίτης
Για την ιστορία σήμερα σκόραραν οι Θανόπουλος , Καραμούζης και Σερανίτης(5)
Σε ανακοίνωσή της η Η Α.Ε.Καλαβρύτων συγχαίρει την ομάδα του Σκεπαστού για την εκτός έδρας νίκη του και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!


johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.