HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τις κινητοποιήσεις στα Καλάβρυτα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχετικά με τις κινητοποιήσεις στη πόλη των Καλαβρύτων για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της. Η Ανακο...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχετικά με τις κινητοποιήσεις στη πόλη των Καλαβρύτων για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της.
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής και η υποβάθμιση του Νοσοκομείου των Καλαβρύτων που αποφάσισε η Κυβέρνηση της καταστροφής και ο ανεκδιήγητος Υπουργός Υγείας ( ; !!!), ένωσε όλο τον λαό των Καλαβρύτων σε κινητοποίηση κατά των αντικοινωνικών πολιτικών τους .
Όλοι οι φορείς της πόλης και τα πολιτικά κόμματα (ακόμα και αυτά της συγκυβέρνησης που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη λαϊκή πίεση και οργή και εξαναγκάστηκαν να συνυπογράψουν το κάλεσμα) συμμετέχουν στο συμβολικό “κλείσιμο της πόλης”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως πάντα συμμετέχει σε όλους τους λαϊκούς αγώνες θα είναι εκεί με τους εκπροσώπους, τα μέλη και τους φίλους του και καλεί κάθε δημοκρατικό και ενεργό πολίτη να πράξει το ίδιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.