HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση τ.ο.Ν.Δ. Καλαβρύτων για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Ανακοίνωση εξέδωσε η τοπική οργάνωση Ν.Δ. Καλαβρύτων σχετικά με την συνάντηση των Καλαβρυτινών φορέων και Υπουργού Υγείας για τον Νοσο...


Ανακοίνωση εξέδωσε η τοπική οργάνωση Ν.Δ. Καλαβρύτων σχετικά με την συνάντηση των Καλαβρυτινών φορέων και Υπουργού Υγείας για τον Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. Τ.Ο. Καλαβρύτων έχει ως εξής:

Στη συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τους φορείς της πόλης των Καλαβρύτων η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. συμμετείχε δια του προέδρου Σφαραγκούλια Ανδρέα και του αναπληρωτή του Σούκα Θεόδωρου. Ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης μας διαβεβαίωσε ότι το νοσοκομείο Καλαβρύτων δεν κλείνει,δεν καταργείται η παθολογική κλινική όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας! Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν θα θιγεί! Θα υπάρξει μόνο εξορθολογισμός στο διοικητικό προσωπικό για την μείωση του κόστους λειτουργίας του νοσοκομείου.
Σαν τοπική οργάνωση μας καλύπτει η διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας ότι το νοσοκομείο δεν κλείνει όπως και το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.