HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνετη νίκη για το Σκεπαστό - Φιλοδώρησε με 5 γκολ την Α.Ε.Αιγίου

Συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του και εμμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το Σκεπαστό είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγ...

Συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του και εμμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το Σκεπαστό είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Α.Ε. Αιγίου, την οποία κέρδισε με σκορ 5-1 και αναμένει πλέον την αυριανή αναμέτρηση του δεύτερου Φοίνικα Σαλμενίκου.
Τα εύκολα, δύσκολα έκανε η ομάδα του Ανδρέα Μπάλιου όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο στην σημερινή αναμέτρησή της στο γήπεδο των Νικολεΐκων, αφού προφανώς υποτίμησε την αντίπαλό της από την στιγμή που στο 18’ ο Βασίλης Καράμπελας της έδωσε προβάδισμα στο σκορ. Ομως οι γηπεδούχοι στη συνέχεια παίζοντας χωρίς το παραμικρό άγχος, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα χάρις στο 5ο φετινό γκολ του Δημήτρη Δροσόπουλου στο 34’.
Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι και προ του φάσματος της απώλειας της πρωτιάς σοβαρεύτηκαν και από την στιγμή που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 53’ με τον Φίλιππα Παπαγεωργίου, ήταν δεδομένο ότι η 6η νίκη τους στο Πρωτάθλημα δεν θα τους ξέφευγε μέσα από τα χέρια. Ετσι, στο 64’ και στο 71’ ο πρώτος σκόρερ του Ομίλου Θανάσης Καζανάς (που έφθασε πλέον τα 11 γκολ) και στο 79’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Βασίλη Καράμπελα (που έφθασε τα 7 για φέτος), ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 1-5 και απλά η άλλοτε κραταιά Α.Ε Αιγίου μείωσε σε 2-5 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παναγιώτη Τζουρά στο 83’.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.