HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τους.... τα 'ψαλλε για τα καλά ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας!!!

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου φορώντας τις παραδοσ...


Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές, σήμερα 31 Δεκεμβρίου, παραμονή πρωτοχρονιάς

Πρώτος σταθμός για τους χορευτές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομο. Ο Μητροπολίτης τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε ευλογημένη και δημιουργική η νέα χρονιά το 2014 που ανατέλλει, ο Θεός να ευλογεί διαρκώς την ζωή τους, την καρδιά και την σκέψη τους και επιτυχίες στην προσπάθεια συντήρηση της παράδοσης του τόπου μας.!

Στην συνέχεια οι χορευτές, σε «ζωντανή» σύνδεση από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, Πρώτη Γραμμή, που παρουσιάζουν ο Βασίλης Λυριτζής Και ο Δημήτρης Οικονόμου. στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αφού έψαλαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς έστειλαν τις ευχές τους σε όλη την Ελλάδα.

Λίγο αργότερα τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά, που τους υποδέχτηκε και τους συνεχάρη για την έντονη πολιτιστική και κοινωνική τους δράση και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την σπουδαία προσπάθεια τους, προβάλλοντας την Πάτρα με τα δεκάδες ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού κ. Αθανάσιος Φραντζής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Αμέσως μετά οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού χόρεψαν για τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto tv και ευχήθηκαν σε όλο των κόσμο η καινούργια χρονιά να αποτελέσει την απαρχή μιας ελπιδοφόρας εποχής.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.