HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σκεπαστό για μεγάλα… πράγματα

Το Σκεπαστό από σήμερα το απόγευμα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη του επί του Α.Ο. Δαφνών, στο γήπεδο του Νικολάου Π...


Το Σκεπαστό από σήμερα το απόγευμα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη του επί του Α.Ο. Δαφνών, στο γήπεδο του Νικολάου Πλαστήρα, με σκορ 4-2 και σε συνάρτηση με την ήττα του Φοίνικα Σαλμενίκου στα Καλάβρυτα από την τοπική ομάδα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν επτά αγωνιστικές για να βρεθεί η ομάδα του Ανδρέα Μπάλιου στο +3 από τον κυριότερο μνηστήρα της και να οδηγεί αυτή πλέον την κούρσα στον 3ο Ομιλο της Γ’ Κατηγορίας.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, αφού από το πρώτο κιόλας λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Θανάση Καζανά. Ένα γκολ που τους έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και την εξαργύρωσαν στο 23’ με τον Δημήτρη Βορύλλα, που έκανε το 0-2 με το 4ο φετινό του τέρμα, κλείνοντας έτσι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Μπαγιωνέτα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μείωσαν στο 68’ σε 1-2 με το 6ο φετινό γκολ του Γρηγόρη Αθανασίου, όμως μέχρι εκεί αφού το Σκεπαστό με δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (82’ – 84’) από τον Θανάση Καζανά και πάλι που έφθασε τα 9 στο Πρωτάθλημα και τον Βασίλη Καράμπελα (5ο φετινό) άνοιξαν την «ψαλίδα» στο 1-4. Απλά ο επίλογος για τις Δάφνες γράφτηκε στο 91’ από τον Ηλία Ανδριόπουλο (2-4).

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας – Αigialeiaspor

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.