HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς

Το επίκαιρο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων θα παρουσιάσει την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ . στη Διακίδειο Σχολή Λ...

Το επίκαιρο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων θα παρουσιάσει την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στη Διακίδειο Σχολή Λαού Πατρών (Κανάρη 58) ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, θ’ αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στο ιστορικό του ζητήματος, στην κρίσιμη, πρώτη, 15ετία (1946 – 1961) της διεκδίκησης και στις αδυναμίες, τότε, των ελληνικών επιχειρημάτων, στην πρόσφατη ενεργοποίηση και επανέναρξη της διεκδίκησης και στις αδυναμίες, τότε, των ελληνικών επιχειρημάτων, στην πρόσφατη ενεργοποίηση και επανέναρξη της διεκδίκησης από τα θύματα των ολοκαυτωμάτων, και στις δυσκολίες που αυτή αντιμετωπίζει, στα νομικά επιχειρήματα της Ελλάδος και θα επισημαίνει την ανάγκη έγκυρης, αντικειμενικής, αξιόπιστης και επιστημονικά αποδεκτής αποτίμησης του ύψους των οφειλομένων γερμανικών αποζημιώσεων, η έλλειψη της οποίας, σήμερα, διευκολύνει και την παρελκυστική τακτική που ακολουθεί η Γερμανία, αφού παρατηρείται το παράδοξο όσο φουντώνουν οι προσδοκίες και οι υπέρογκες και αστρονομικές αποτιμήσεις, τόσο, απομακρύνεται η επίλυση του ζητήματος, η καταβολή τους από τη Γερμανία και η δικαίωση.
Η ομιλία αυτή, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.