HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λύκοι Διακοπτού-Καλάβρυτα 0-2

Συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία τα Καλάβρυτα ξεπέρασαν και το εκτός έδρας εμπόδιο των Λύκων Διακοπτού, τους οποίους κέρδισαν με σ...


Συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία τα Καλάβρυτα ξεπέρασαν και το εκτός έδρας εμπόδιο των Λύκων Διακοπτού, τους οποίους κέρδισαν με σκορ 2-0 και εξακολουθούν να βρίσκονται στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο γήπεδο των Νικολεΐκων, σήμερα το μεσημέρι, οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Βασιλείου ενδεχομένως και να υποτίμησαν τους αντιπάλους τους, συν το γεγονός ότι είχαν και δύο – τρεις σημαντικές απουσίες, άφησαν να πάει χαμένο ένα ολόκληρο ημίχρονο στο οποίο έμειναν στο απόλυτο μηδέν.
Στην επανάληψη και προ του φάσματος ενός οδυνηρού αποτελέσματος ανασυντάχτηκαν, πήραν στα χέρια τους τον έλεγχο του αγώνα και πλέον ήταν θέμα χρόνου η επίτευξη κάποιου γκολ. Και όταν αυτό ήρθε στο 69’ με τον Θύμιο Τζόβολο, που απλοποίησε την υπόθεση νίκη για τους Καλαβρυτινούς, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φθάνοντας πλέον τα 6 τέρματα στο Πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο του Βασίλη Παπαϊωάννου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, τα κατάφεραν μέχρι ενός σημείου, όμως από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.