HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μισό εκατομμύριο αναγνώστες έκλεισε το 2013 το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έκλεισε μια χρονιά γεμάτη δράση, αποκαλύψεις, αποκλειστικά, ειδήσεις, μα κυρίως προβολή του τόπου μας, της ιστορία...


Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έκλεισε μια χρονιά γεμάτη δράση, αποκαλύψεις, αποκλειστικά, ειδήσεις, μα κυρίως προβολή του τόπου μας, της ιστορίας του της λαογραφίας του, του μοναδικού τοπίου της επαρχίας μας, τις καλαβρυτινές εκδηλώσεις, τα νέα των συλλόγων μας.  
Οι αριθμοί μας επιβραβεύουν δείχνοντας οτι το αγαπήσατε, το στηρίξατε και μέσα από αυτό δημιουργήσαμε όλοι μαζί ένα μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας που είχε ανάγκη ο τόπος μας.
Κλείσαμε μια χρονιά με 416.402 επισκέψεις, διαβάστηκαν 1.028.512 σελίδες απ΄ολα τα μέρη του κόσμου με την εντυπωσιακή αύξηση κατά 45.38% των επισκεπτών μας μέσα στο 2013 (188.957 νέοι επισκέπτες) 
Θέλουμε να σας ευχαριστησουμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας. Ευχαριστούμε επίσης τους δεκάδες καλαβρυτινούς και όχι μόνο αρθρογράφους μας, όλους εσάς που στέλνετε την παρατήρησή σας, την είδηση σας τις πανέμορφες φωτογραφίες σας συμμετέχοντας στην προβολή αλλά και στην βελτίωση του τόπου μας.
Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά σε όλους
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε! 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.