HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο 4-5/1/2014

Με βελτιωμένο καιρό θα κυλίσει το Σαββατοκύριακο,ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας συνοδεία βορείων ανέμων. Η θερμοκρασία θ...


Με βελτιωμένο καιρό θα κυλίσει το Σαββατοκύριακο,ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας συνοδεία βορείων ανέμων.
Η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει ενώ οι άνεμοι από αργά το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή θα στραφούν σε νότιους στο Ιόνιο.
Ωστόσο βροχές θα έχουμε το Σάββατο μόνο στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αλλά και εκεί από την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί. Πιθανές σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελόριζο.
Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν στα δυτικά την Κυριακή και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αλλά πιθανώς και στην υπόλοιπη δυτική παράκτια χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί το Σάββατο στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.Από αργά το βράδυ και από το Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους όπως και την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: dionysos-weather.gr


johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.