HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σκεπαστό - Φοίνικας Σαλμενίκου 4-6

Στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Σκεπαστό, ο Φοίνικας Σαλμενίκου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, αφού επικράτησε ...


Στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Σκεπαστό, ο Φοίνικας Σαλμενίκου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, αφού επικράτησε της τοπικής ομάδας με 6-4, την γκρέμισε από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και πλέον απολαμβάνει αυτός την μοναξιά της κορυφής, στον 3ο Ομιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.
Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι που καθήλωσε άπαντες μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από το σασπένς και τις διακυμάνσεις που είχε ο αγώνας. Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Μπάλιου ήσαν αυτοί που μπήκαν …φουριόζοι στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν πάρει ήδη ένα σοβαρό προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ των Αλέξη Τερζή στο 16’ και Βασίλη Καράμπελα στο 21’ (8o φετινό). Ομως στο 27’ ο κορυφαίος σκόρερ του Ομίλου Γιώργος Αντωνόπουλος με το 14ο τέρμα του μείωσε σε 2-1, για να απαντήσουν εκ νέου οι γηπεδούχοι στο 39’ με τον Θανάση Καζανά (13ο φετινό). Και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Κωνσταντινίδη «μίλησαν» στο 45’, σε ένα άκρως κομβικό χρονικά σημείο, με τον Κώστα Κανάγια.
Στην επανάληψη, το Σκεπαστό ξεκίνησε και πάλι με κεκτημένη ταχύτητα και στο 48’ ο στόπερ Παναγιώτης Παπαθανασίου με το πρώτο του φετινό τέρμα, έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (4-2). Κάπου εκεί φάνηκε πως θα έγερνε με το μέρος τους η πλάστιγγα, εν τούτοις οι παίκτες του Φοίνικα είχαν εντελώς διαφορετική άποψη, αφού με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φθάσουν στην ολική ανατροπή. Συγκεκριμένα, στο 62’ μείωσαν (4-3) με το 4ο φετινό γκολ του Αντώνη Πετρίδη, στο 68’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (4-4) με τον Θανάση Σανδραβέλη, στο 86’ πήραν κεφάλι στο σκορ (4-5) με τον Παναγιώτη Σανδραβέλη και στο 91’ γράφτηκε ο επίλογος (4-6) από τον Θανάση Πασχάκη.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.