HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ο Βασίλης Καλλίδης τις γεύσεις και ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος Πάτρας το κέφι!

Τις γεύσεις μπορεί να τις έβαλε ο Βασίλης Καλλίδης αλλά το κέφι έβαλε για άλλη μια φορά ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος Πάτρας και το αποτέλε...

Τις γεύσεις μπορεί να τις έβαλε ο Βασίλης Καλλίδης αλλά το κέφι έβαλε για άλλη μια φορά ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος Πάτρας και το αποτέλεσμα των γυρισμάτων της "Νόστιμης Γης" του Αλφα μετατράπηκαν σε ένα υπαίθριο γλέντι "αναγκάζοντας" τον γνωστό σεφ-παρουσιαστή να αφήσει τα μαγειρέματα και να πιάσει την μηχανή του για να αποθανατίσει το κέφι και την λεβεντιά των Καλαβρυτινών. Τόσο ο Βασίλης Καλλίδης όσο και ολόκληρη η αποστολή του τηλεοπτικού συνεργείου του Άλφα δήλωσαν ενθουσιασμένοι  τονίζοντας οτι οι Καλαβρυτινοί με την παραμικρή αφορμή στήνουν μια τέλεια εκδήλωση και που όπως μας είπαν ακόμα και να την είχαν προγραμματίσει, τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα είχε.
Μάλιστα ο παρουσιαστής - σεφ που στα σχέδιά του έχει και μια αντίστοιχη εκπομπή στην Πάτρα εξέφρασε την επιθυμία του στον πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Φραντζή να του έχει δίπλα του και εκεί, δηλώνοντας πλέον fun των Καλαβρυτινών. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Φραντζής, η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Βασίλη Καλλίδη και την αποστολή του Αλφα προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα ανανεώνοντας το ραντεβού και σε άλλες εκδηλώσεις. 
Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εκδήλωση που διαφημίζει τον τόπο μας με γεύσεις, αρώματα, κέφι και πολύ λεβεντιά!!!  
Η Εκπομπή θα προβληθεί μεσα στον Φεβρουάριο (θα σας ενημερώσουμε σχετικά).
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συγχαίρει τον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο και τον πρόεδρό του Θανάση Φραντζή γιατί πραγματικά φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να διαφημίζει τον τόπο μας, την παράδοσή του και την λεβεντιά του.   











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.