HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήμερα το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία του Ανδρέα Αβραμόπουλου

Σήμερα 23.1 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του εκλεκτού συμπατριώτη μας, επιστήμον...

Σήμερα 23.1 και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του εκλεκτού συμπατριώτη μας, επιστήμονα και πολιτικού από τα Τριπόταμα Καλαβρύτων.
Ο Ανδρέας Αβραμόπουλος, γεννήθηκε στα Τριπόταμα το 1955 σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε την ειδικότητα του δερματολόγου - αφροδισιολόγου. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από Φεβρουάριο του 1982 και από τότε μέχρι σήμερα, με μία παρένθεση περίπου 5 ετών που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Αίγιο και στην Αθήνα, εργάστηκε ως ιδιώτης γιατρός στην Πάτρα. Όλοι μιλούν για έναν επιστήμονα που υπηρετούσε τον χώρο της υγείας με ήθος και συνέπεια και για την μεγάλη αγάπη για το τόπο του.
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα  για την απώλεια του Ανδρέα Αβραμόπουλου μεταξύ άλλων απέστειλε και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς: «Ένας καλός φίλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Αβραμόπουλος, έφυγε από κοντά μας. Υπηρέτησε με τους αγώνες του την Παράταξή μας και τίμησε με την προσφορά του την Αχαΐα.Διακρινόταν για την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Υπήρξε αγωνιστής για τους συμπολίτες του και την Ελλάδα. Εκφράζω στους οικείους του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.