HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήλωση Δημάρχου Καλαβρύτων για τον θάνατο του Ανδρέα Αβραμόπουλου

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μόλις πληροφορήθηκε την αιφνίδια απώλεια του Καλαβρυτινού γιατρού και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μόλις πληροφορήθηκε την αιφνίδια απώλεια του Καλαβρυτινού γιατρού και πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Αβραμόπουλου, προέβη, στην ακόλουθη δήλωση:
“Το άγγελμα του απροσδόκητου θανάτου του γνήσιου τέκνου της Καλαβρυτινής γης, από τα Τριπόταμα, και καταξιωμένου επιστήμονα, γιατρού, επαγγελματία και ανθρώπου Ανδρέα Αβραμόπουλου μας γέμισε με βαθειά λύπη.
Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τα Τριπόταμα και τα Καλάβρυτα γενικότερα, ο συνεχής αγώνας του για την προσωπική, επαγγελματική, οικογενειακή αλλά και τη συλλογική πρόοδο και προκοπή, η ανιδιοτελής και αφειδώλευτη προσφορά του στον τόπο μας και η διαλλακτική, έντιμη, αξιοπρεπής και καθαρή πολιτική του δράση, με το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα μας μείνουν αξέχαστα. Ο Ανδρέας Αβραμόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που η απώλειά του έκανε τα Καλάβρυτα φτωχότερα.
Εκφράζω, από καρδιάς, στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια, λέγοντάς τους ιδιαίτερα ότι άνθρωποι, σαν τον Ανδρέα θα ζει πάντα στη μνήμη όλων των Καλαβρυτινών”.
Το Δήμο Καλαβρύτων στην εξόδιο ακολουθία του Ανδρέα Αβραμόπουλου στην Πάτρα, θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Χουλιάρας, ο Αντιδήμαρχος Αροανίας κ. Παναγιώτης Καυγάς, ο Βοηθός Δημάρχου κ. Σπύρος Σοκορέλης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

1 σχόλιο

  1. Σπύρο Σοκορέλη , μήπως εκτός από βοηθός Δημάρχου Λαζουρά, είσαι
    και βοηθός ψάλτου Λαζουρά ;
    Όλοι πάμε στις κηδείες και όλοι τιμούμε τους νεκρούς .
    Τα υπόλοιπα, δεν νομίζεις ότι περισσεύουν ;
    Σιγά τον τίτλο που έχεις και τον κουβαλάς και στις κηδείες .
    Μου ήρθε να στα πω, γιατί όπως ξέρεις έχω το σθένος και γιατί τόλμησες κάποτε να ψελλίσεις - και δεν στο έχω συγχωρήσει - ότι εγώ ο Τάκης Χριστοδούλου , υπηρετώ συμφέροντα.
    Όλοι κρινόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.