HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Σκεπαστού κοντά στους ηλικιωμένους!

Ο Σύλλογος Σκεπαστού στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέ...




Ο Σύλλογος Σκεπαστού στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον για την Τρίτη ηλικία αποφάσισε και αυτές τις γιορτές να επισκεφθεί τους ηλικιωμένους στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Κέντρο χαρίζοντάς τους λίγες στιγμές χαράς. Έτσι την Κυριακή το μεσημέρι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 το ένα από τα τρία παιδικά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου συνοδευόμενο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, το δάσκαλο χορού κ. Γιαννόπουλο Χρήστο και τους γονείς των παιδιών, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, τραγούδησε τα Κάλαντα στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του κέντρου, προσέφερε γλυκίσματα και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, Υγεία και ευτυχισμένο το 2014»
Τα παιδικά χαμόγελα, οι ζωηρές φωνούλες και οι χορευτικές ικανότητες των μικρών χορευτών γέμισαν χαρά και συγκίνηση τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος.
Ο Διευθυντής του κέντρου κ. Ζήσιμος ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Σύλλογο Σκεπαστού για την πρωτοβουλία, μίλησε για την σπουδαιότητα της ανθρώπινης παρουσίας στο πλευρό των ηλικιωμένων, κυρίως τέτοιες μέρες και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.