HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποψήφιος για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Βασίλης Τακτικός

Περιπλέκεται ο «σχεδιασμός» αλλαγής φρουράς Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του   ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS , υποψηφιότητα για τη θέση του ...

Περιπλέκεται ο «σχεδιασμός» αλλαγής φρουράς
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στην Δημοτική Ομάδα κατ’ αρχήν και εν συνεχεία στην Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων θα θέσει αύριο κατά τη συζήτηση του θέματος ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφία κ Βασίλης Τακτικός.
Ο κ Τακτικός οδηγήθηκε στην απόφαση του αυτή επιθυμώντας να αναδείξει την διαφωνία του στη χρησιμοποίηση των θεσμικών οργάνων για μικροεκλογικές σκοπιμότητες και επιπλέον στο ότι η εν λόγω ενέργειες έγιναν χωρίς να υπάρξει αξιολόγηση των ικανοτήτων και εσωτερική διεργασία σχετική με την απόφαση αυτή.
Η κίνηση αυτή του κ Τακτικού έρχεται να συμπληρώσει σειρά αντιδράσεων της «συμφωνίας» του Δημάρχου κ Λαζουρά να τοποθετήσει στην θέση του Αντιδημάρχου Κλειτορίας τον κ Χουλιάρα για να ενεργοποιήσει περισσότερο τις προσωπικές του παρεμβάσεις προς όφελος της πορείας του συνδυασμού του Δημάρχου στην περιοχή εν όψει των επικείμενων εκλογών. Τη θέση αυτή είχε μάλιστα πρό ολίγων ημερών ανακοινώσει ο κ Χουλιάρας στην Κλειτορία αλλά θεωρήθηκε ότι αποτελούσε αστείο από πλευράς του.
Οι φήμες αυτές προφανώς δεν ήταν ευχάριστες στην νεαρά Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κυρία Γεωργακοπούλου και φαίνεται ότι ο κ Λαζουράς βρήκε το αντίδοτο προτείνοντας την κ Γεωργακοπούλου για τη θέση του κ Χουλιάρα ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναμένουμε τις εξελίξεις αύριο..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.