HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άλλαξε Νομό και έχασε την...ταυτότητα - Ήττα στο Αντίρριο για τα Καλάβρυτα

Προφανώς και η αλλαγή νομού επηρέασε τους Καλαβρυτινούς παίκτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο κλειστό γ...

Προφανώς και η αλλαγή νομού επηρέασε τους Καλαβρυτινούς παίκτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου. Ειδικά η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα πρέπει να διδάσκεται από τους προπονητές μπάσκετ ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Μετά από ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο που τελείωσε με σκορ 17-17 οι παίκτες του Φαέθων μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν δυνατά και να δικαιολογήσουν το γιατί θεωρούνται ένα από τα φαβορί για τα play off . Αυτό μάλλον τρόμαξε τους παίκτες του Δ.Μέρμηγκα οι οποίοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν περισσότερες από τις μισές τους επιθέσεις. Όσα σχήματα και να δοκίμασε ο προπονητής των Καλαβρύτων, όσο και να προσπάθησε να καθαρίσει το μυαλό των παικτών του στο τέλος αποδέχθηκε και αυτός την ήττα και προσπάθησε να περιορίσει λίγο την έκτασή της.
τα δεκάλεπτα : 9-9,17-17,34-23,47-31
Φαέθων Αντιρρίου (Ζάκκας): Καποδίστριας, Κατσούδας 12, Μεσσήνης, Αποσκίτης 2, Κυρίτσης, Μπηλιάνης 5 ,Παύλου 7 ,Τσάμης ,Τσιλιγιάννης 7 (1),Διαμάντης 7, Καλπουρζίνης 3, Γαλανόπουλος 4.
Α.Ε.Καλαβρύτων (Μέρμηγκας): Μπέκιος, Μπράτσικας, Μπίρμπας 2, Παπαϊωάννου 3 (1), Παρασκευόπουλος 8, Κοτσίρης 6 (2), Ζυγούρας 7, Καραμούζης 2, Πορετσάνος 3




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.