HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Αρκάδες επιλέγουν Καλάβρυτα!

Το ρεπορτάζ μας έρχεται από τους αγαπητούς φίλους του kalimera-arkadia.gr  και σύμφωνα με αυτό οι φίλοι Αρκάδες επιλέγουν τα Καλάβρυτα κ...

Το ρεπορτάζ μας έρχεται από τους αγαπητούς φίλους του kalimera-arkadia.gr και σύμφωνα με αυτό οι φίλοι Αρκάδες επιλέγουν τα Καλάβρυτα και το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για τις χειμερινές τους εξορμήσεις. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός οτι η Αρκαδία έχει μείνει χωρίς Χιονοδρομικό αφού το Χιονοδρομικό κέντρο της Οστακίνας στο Μαίναλο παραμένει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.
Σύμφωνα πάντα με το kalimera-arkadia.gr, το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων είναι ένα εξαιρετικά οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις για μικρούς και για μεγάλους
Από την Τρίπολη, οι περισσότεροι επιλέγουν να πάνε στα Καλάβρυτα μέσω του «111» σε μία πολύ ωραία διαδρομή, που μέχρι το Χιονοδρομικό είναι περίπου δύο ώρες.
Άλλοι συνδυάζουν Σαββατοκύριακο στα Καλάβρυτα με βόλτα στο Χιονοδρομικό της περιοχής, αλλά και ταξίδι με τον … οδοντωτό!
Σε κάθε περίπτωση πάντως το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων έχει κερδίσει πολλούς Αρκάδες, κυρίως διότι λειτούργησε με πολλά προβλήματα το Χιονοδρομικό της Οστρακίνας.
Πλέον, με την μίσθωση του Χ.Κ. στο Μάιναλο από ιδιώτη για 15 χρόνια, όλοι στην Αρκαδία ελπίζουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο Μαίναλο και το Χιονοδρομικό θα γίνει πιο ανταγωνιστικό.
Φωτογραφία  του Τάκη Βασιλείου. kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.