HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο πνεύμα των εορτών το Σκεπαστό με πρωταγωνιστές τα παιδιά σε μια πλούσια εκδήλωση

Μέσα σε κλίμα χαράς και έντονης γιορτινής ατμόσφαιρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 29 Δεκεμβρίου 2013 η χριστουγεννιάτικη γιο...



Μέσα σε κλίμα χαράς και έντονης γιορτινής ατμόσφαιρας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 29 Δεκεμβρίου 2013 η χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού εν’ όψει των εορτών για τα μέλη του χορευτικού του ομίλου, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.
Στις 18:00 το απόγευμα άρχισε η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδικά τμήματα του ομίλου. Οι χαρούμενες και ζωηρές φωνούλες σε κάθε γωνιά της αίθουσας καθώς και η χριστουγεννιάτικη μουσική που διάχυτη ακουγόταν, δημιούργησαν ένα έντονο γιορτινό μοτίβο, όπου τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Με μεγάλη χαρά και ατελείωτο κέφι όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με το δάσκαλο του χορού κ. Γιαννόπουλο Χρήστο για την επιτυχή έκβαση της γιορτής. Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έπαιξαν παιχνίδια και στο τέλος της γιορτής τραγούδησαν τα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια. Ο Σύλλογος προσέφερε διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά, ευχαρίστησε όλα τα παιδάκια και τους γονείς που συμμετείχαν στη γιορτή και ευχήθηκε καλή και ευτυχισμένη χρονιά.
Αργότερα ακολούθησε η γιορτή των μεγάλων και συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι χορευτές των τμημάτων του ομίλου, ενήλικες και έφηβοι όπου αντάλλαξαν ευχές και δώρα σε μια εύθυμη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η βραδιά περιλάμβανε φαγητό, ποτό, και πολύ χορό. Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Μαγκαφάς, και ο Πρόεδρος της κοινότητας Σκεπαστού κ. Α. Μπάλιος. Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ευχαρίστησαν όλους για τη συμμετοχή τους αλλά και όσους δημιούργησαν τα χειροποίητα, γευστικά εδέσματα τα οποία προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της γιορτής.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.