HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πολύ κέφι ο "Παγκαλαβρυτινός" έκανε άνω κάτω την Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου η χθεσινή εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης, το πατροπαράδοτ...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου η χθεσινή εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης, το πατροπαράδοτο έθιμο του οποίου οι ρίζες χάνονται στον χρόνο.
Από νωρίς το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Συλλόγου, ψήνονταν σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους, περιμένοντας να συμμετέχουν στο έθιμο, το γάμο της Γιαννούλας της κουλουρούς,.
Όταν όλα ήταν έτοιμα ξεκίνησε η μεγάλη πομπή με επικεφαλής τα νιογάμπρια με τραγούδια, χορούς και το αυθεντικό κέφι, διασχίζοντας την οδό Λόντου έφτασαν στην Π.Π. Γερμανού όπου ο κόσμος τους υποδέχτηκε με χειροκροτήματα.
Η πομπή αφού διέσχισε όλη την Γερμανού επέστρεψε στις αίθουσες του Συλλόγου και έστησαν ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.
Η επόμενη αποκριάτικη εκδήλωση των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ» Να είμαστε όλοι εκεί!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.