HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκριάτικος χορός από την Πολιτική Κίνηση "ΣΥΡΙΖΑ" Καλαβρύτων

Η Πολιτική Κίνηση " ΣΥΡΙΖΑ" του Δήμου Καλαβρύτων διωργανώνει αποκριάτικο χορό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα "ΈΛΑΤ...

Η Πολιτική Κίνηση "ΣΥΡΙΖΑ" του Δήμου Καλαβρύτων διωργανώνει αποκριάτικο χορό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα "ΈΛΑΤΟΣ" (πλατεία Καλαβρύτων) με ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά (Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ) Στην εκδήλωση θα παραστούν οι βουλευτές Αχαΐας, Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο βουλευτής Β Αθηνών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης και το μέλος της πολιτικής γραμματείας κ. Τάκης Κορωνάκης


5 σχόλια

  1. Που ξέρεις πάνω στό γλέντι μπορεί να βρούν και υποψήφιο Δήμαρχο !!!! Καλά δεν το συζητώ είναι πολύ μπροστά τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ σφουγκοκολαριε δεν εχεις προβλημα.Εχεις τους ΛαζουροΠαπαδοπουλοΚατσικοπουλαιους.Αραγε τι χρωμα εχει η γλωσα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείτε σφουγγοκωλάριοι και όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα έχετε πολλούς πισινούς να καθαρίσετε που θα χεστούν και θα σας έχουν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρτηριοσκληρωτισμός και η απέχθεια που νιώθουν κάποιοι για τις δομές και τις διαδικασίες της δημοκρατικής εκλογής υποψηφίων δημάρχων δεν αφήνει τον πρώτο σχολιαστή να καταλάβει ότι η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έχει δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες που όταν ωριμάσουν οι πολιτικές και κοινωνικές ζυμώσεις θα εκλέξει από τη ΒΑΣΗ ΤΗΣ τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα υποδείξει η ίδια η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα δικά της κριτήρια και όχι τον ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ που θα της υποδείξουν κομματικοί σωλήνες. Η αποκριάτικη εκδήλωση ας αποτελέσει γιορτή ανταμώματος κόντρα στο μνημόνιο και στις πρακτικές που οι δεινόσαυροι της πολιτικής ζωής και του παρελθόντος επιθυμούν να μας επιβάλλουν στη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κατσικόπουλος αποφάσισε Κατσικόπουλο, ο Λαζουράς Λαζουρά εσύ αγνέ ψηφοφόρε πότε θα ερωτηθείς; Ίσως ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.