HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ράγισε" το Ληξούρι (φωτό)

Αν αυτό που γίνεται στην Κεφαλονιά εδώ και μια εβδομάδα, με δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις, γινόταν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της πατρί...


Αν αυτό που γίνεται στην Κεφαλονιά εδώ και μια εβδομάδα, με δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις, γινόταν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της πατρίδας μας οι ζημιές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες και το σίγουρο είναι πως θα υπήρχαν θύματα.
Το πρώτο οδοιπορικό με το φως της ημέρας στο Ληξούρι έφερε μπροστά μας τις ζημιές που έχουν γίνει στην πόλη και όσο προχωράει η μέρα θα ανακαλύπτουμε ακόμη μεγαλύτερες. Τα λιμάνι της πόλης, πολλοί δρόμοι, εκκλησίες, μάνδρες, καταστήματα, αλλά και σπίτια γνώρισαν την ορμή του εγκέλαδου για δεύτερη φορά μέσα σε επτά ημέρες. Οι καταστροφές είναι μεγάλες, αλλά πολύ μικρότερες με βάση την ένταση των δύο σεισμών. Ήδη στην Κεφαλονιά βρίσκονται οι Υπουργοί Δένδιας και Γεωργιάδης, ενώ έχει έρθει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικά λεπτά μετά τον σεισμό στις 05:08 σήμερα το πρωί και θα ακολουθήσουν και άλλες στη συνέχεια.

Ρεπορτάζ και φωτο:  Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.