HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση Θ. Νταβλούρου στην Πάτρα

Κάλεσμα για κοινή συμμετοχή στον αγώνα που γίνεται με σκοπό να ξημερώσει η επόμενη ημέρα, η ημέρα της ανάστασης για την Ελλάδα, απηύθυνε...

Κάλεσμα για κοινή συμμετοχή στον αγώνα που γίνεται με σκοπό να ξημερώσει η επόμενη ημέρα, η ημέρα της ανάστασης για την Ελλάδα, απηύθυνε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος στους εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του.
«Είμαστε όλοι εδώ, από κάθε γωνιά της αχαϊκής γης για να διαδηλώσουμε τη βούληση μας, ενωμένοι να βγάλουμε οριστικά τον τόπο μας από το τέλμα και να κατακτήσουμε όλα όσα πραγματικά μας αξίζουν», επεσήμανε ο κ. Νταβλούρος απευθυνόμενος στο ακροατήριο που κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», όπου πραγματοποιήθηκε η σχετική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη εκδήλωση, που εξελίχθηκε σε μια αυθόρμητη μεγαλειώδη συγκέντρωση που κυριολεκτικά θύμισε άλλες εποχές.
ΣΑΜΑΡΑΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ
Στη συγκέντρωση, διαβάστηκε και μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επικοινώνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και τον Αχαιό βουλευτή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Το μήνυμα του κ. Σαμαρά έχει ως εξής:
«Αγαπητέ μου Θανάση
Οι φίλοι της παράταξης που ήρθαν απόψε να σε ακούσουν, αντανακλούν και το δικό σου προσωπικό αγώνα για τη Ν.Δ. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, καλή δύναμη. Σήμερα που η Ελλάδα γυρίζει σελίδα θα γινόμαστε κάθε μέρα και περισσότεροι».
«ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ»
Ασκώντας δριμεία κριτική σε όλους εκείνους που προεξοφλούσαν την κατάρρευση της οικονομίας και της χώρας, και πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον αρχηγό του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Νταβλούρος ανέφερε ότι σήμερα, και με την καθοδήγηση του Αντώνη Σαμαρά, η χώρα βγαίνει από το τέλμα της κρίσης και η ελληνική οικονομία δεν είναι πλέον παράδειγμα προς αποφυγήν, αλλά παράδειγμα προς μίμηση.
«Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά, αλλά δεν είμαστε εκεί που ήμασταν λίγους μήνες πριν», υπογράμμισε.
Απόδειξη της προόδου της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ο κ. Νταβλούρος, είναι και το σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα που επιτεύχθηκε και το οποίο, όπως είπε, θα διατεθεί πρωτίστως για την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικών ομάδων και των ενστόλων.
Αλλά ο αγώνας για μια νέα Ελλάδα συνεχίζεται και είναι υπόθεση όλων των υγειώς σκεπτόμενων πολιτών, σημείωσε ο κ. Νταβλούρος, επισημαίνοντας ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016.
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ»
«Ας είμαστε ρεαλιστές. Λεφτά δανεικά, δεν υπάρχουν. Είμαι ένας από εσάς και σας καλώ να δώσουμε από κοινού αυτόν τον αγώνα, που έχει προοπτική για τα παιδιά μας», τόνισε ο κ. Νταβλούρος, σημειώνοντας με νόημα: «Είμαι εντολοδόχος σας, εσείς με τιμήσατε με την ψήφο σας, εσείς μου αναθέσατε το ύψιστο χρέος να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή. Από ιδιοσυγκρασία και από λόγους αρχής, δεν είμαι αχάριστος, δεν είμαι αγνώμων».
Στο σημείο αυτό, ο κ. Νταβλούρος έκανε εκτενή αναφορά σε εκείνους που αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν με θέσεις και αξιώματα από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά στα δύσκολα το έβαλαν στα πόδια και σήμερα βρίσκονται απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται για την ανόρθωση της χώρας.
«Εάν για λόγους συνείδησης διαφωνούσα με όσα καλούμαι πράξω δεν θα γινόμουν ρίψασπις, όπως κάποιοι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην αρχή της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Αντώνη Φίλια και Ανδρέα Αβραμόπουλου, οι οποίοι διετέλεσαν πρόεδροι της ΝΟΔΕ και πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή, ενώ παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς, εκτός άλλων, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Μαρίνος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας Γιάννης Μάκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.