HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και επίσημα η αποκατάσταση του δρόμου Π.Π.Γερμανού - ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Πριν από λίγο στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων αποφασίστηκε η επαναφορά κεντρικής οδού των Καλαβρύτων, όπως ήταν και ...

Πριν από λίγο στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων αποφασίστηκε η επαναφορά κεντρικής οδού των Καλαβρύτων, όπως ήταν και παλαιότερα, σε οδό Π.Π. Γερμανού και δόθηκε σε νέα, κεντρική οδό η ονομασία Κωνσταντίνου Φάσσου. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά, Αθ. Χρονόπουλος που έδωσε αγώνα μαζί με πολλούς συμπατριώτες μας και πολλούς συλλόγους για την αποκατάσταση της ονομασίας του δρόμου, ατόπημα παλαιοτέρας δημοτικής αρχής.
Να σημειώσουμε οτι οπως προέκυψε απο την συζήτηση η μετατροπη του δρόμου σε Κ.Φάσσου, ουδέποτε είχε έγκριση δημοτικού συμβουλίου και δεν είχε την νομική εγκυρότητα και έγινε κατα παρατυπο τρόπο, γεγονός που προκάλεσε εντυπώσεις και σχόλια. Να τονίσουμε οτι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους δρόμους της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων.
Ο δημ. σύμβουλος Λεωνίδας Βασιλόπουλος πρότεινε να μην μείνει η τιμή στον Εθνάρχη μόνο στην αποκατάσταση της ονοματοδοσίας σε δρόμο άλλα να ενταχθεί και στο σχεδιασμό της πλατείας. Ψηφίστηκε ομόφωνα με την επιφύλαξη μερίδας δημοτικών συμβούλων οτι η ονοματοδοσία αποτελεί την κατ ελάχιστον τιμή.
Στο θέμα της κατασκευής της πλατείας και πάρα την προηγούμενη υπόσχεση του Δημάρχου να συζητηθεί, τελικά δεν συζητήθηκε και ο Δήμαρχος δεν έδωσε απαντήσεις στα καλοπροάιρετα σχόλια, κρίσεις και παραλήψεις που έθεσαν συμπατριώτες μας και που έχουν δημοσιευθεί στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS τονίζοντας οτι η πλατεία θα φτιαχτεί και θα ικανοποιεί την ιστορικότητα και τις επιθυμίες των Καλαβρυτινών. Ίδωμεν....

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΩΣΕΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ.
    Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΒΑΡΟ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΕΡΓΕΣΙΑΣ Π.Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.