HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δέσμευση Δημάρχου κ. Λαζουρά για την επαναφορά ονομασίας δρόμου σε Π.Π.Γερμανού

Ένα χρόνιο αίτημα των καλαβρυτινών για την επαναφορά της ονομασίας κεντρικής οδού της πόλεως των Καλαβρύτων σε οδό Π.Π.Γερμανού δεσμεύτη...

Ένα χρόνιο αίτημα των καλαβρυτινών για την επαναφορά της ονομασίας κεντρικής οδού της πόλεως των Καλαβρύτων σε οδό Π.Π.Γερμανού δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει ο Δήμαρχος Γ. Λαζουράς στην χθεσινή (2/2) συνεστίαση της Παγκαλαβρυτινής ένωσης. Ο κ. Λαζουράς στον χθεσινό του χαιρετισμό στην εκδήλωση δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο του Φεβρουαρίου. 
Να υπενθυμίσουμε οτι ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πειραιώς το 2012 και το 2013, στο ετήσιο μνημόσυνο πού πραγματοποιεί κατ' έτος, την 30 Μαΐου, στην Αγία Λαύρα προς Τιμήν του Π.Π.Γερμανού, αλλά και με πλήθος επιστολών, αιτημάτων και ομιλιών, προέβαλλε την ηθική και ιστορική αυτή ανάγκη και κάλεσε τον Δήμο Καλαβρύτων να επαναφέρει την ονομασία κεντρικής οδού της πόλεως σε οδό Π.Π.Γερμανού, όπως ήταν από την απελευθέρωση του Έθνους μέχρι πριν λίγα χρόνια όπου αδικαιολόγητα προηγούμενη Δημοτική αρχή την μετονόμασε και παρά τις συνεχής οχλήσεις του συλλόγου με επιστολές η αποκατάστασή δεν ηρθε μέχρι σήμερα ποτέ. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς κ Αθανάσιος Χρονόπουλος μας δήλωσε ικανοποιημένος για την δέσμευση του Δημάρχου και την αποκατάσταση των αυτονόητων για την ιστορία των Καλαβύτων. Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων  κ.κ. Αμβρόσιος που πληροφορήθηκε το γεγονός, επικοινώνησε με τόσο με τον κ. Χρονόπουλο όσο και με τον κ. Λαζουρά, επικροτώντας την επιτέλους αποκατάσταση της τιμής στα ιστορικά πρόσωπα των Καλαβρύτων και της Ελλάδας.  


2 σχόλια

  1. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ .
    ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ , Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ακριβώς γράφουμε στο κείμενο......."αποκατάσταση των αυτονόητων"

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.