HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αιγιάλεια - Αγώνας διαρκείας από τους αγρότες κατά της φορολογικής εξόντωσης των αγροτών

Με μια εντυπωσιακή, σε σχέση με παρόμοια συλλαλητήρια, προσέλευση κόσμου όχι μόνο από την αγροτική αλλά και από αρκετές επαγγελματικέ...


Με μια εντυπωσιακή, σε σχέση με παρόμοια συλλαλητήρια, προσέλευση κόσμου όχι μόνο από την αγροτική αλλά και από αρκετές επαγγελματικές τάξεις, οι αγρότες της Αιγιάλειας έδωσαν σήμερα σαφές μήνυμα από την Πλατεία Αγίας Λαύρας προς την κυβέρνηση, πως οι αγρότες δεν αντέχουν άλλη άδικη φορολογία και πως τα νέα οικονομικά μέτρα θα βάλουν ταφόπλακα στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας, αντί να στηριχθεί ως ένας ισχυρός πυλώνας της οικονομίας.
Το παλλαϊκό συλλαλητήριο που είχε οργανωθεί από την Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, με πολλούς όμως να σχολιάζουν πως το ποσοστό των συμμετεχόντων αγροτών θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Πάντως, το μήνυμα ήταν ενωτικό και το κύριο σύνθημα "Όλοι μαζί μπορούμε".
Μετά από τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις εκπροσώπων αγροτικών, επαγγελματικών και άλλων φορέων, οι διοργανωτές και πλήθος κόσμου πήγαν στη Νέα Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας Σελινούντα και έκλεισαν από 10 λεπτά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενημερώνοντας τους διερχόμενους οδηγούς.
από: filodimos.gr
περισσότερες φωτό: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.