HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε λειτουργία από σήμερα το γραφείο του Ι.Κ.Α. στα Καλάβρυτα

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 10 Φεβρουαρίου τέθηκε σε λειτουργία το γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης στα Καλάβρυτα που διοικητικά υπάγετ...

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 10 Φεβρουαρίου τέθηκε σε λειτουργία το γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης στα Καλάβρυτα που διοικητικά υπάγεται στο Ι.Κ.Α Αιγίου. Τι γραφείο του Ι.Κ.Α θα λειτουργήσει σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Καλαβρύτων στα Γραφεία του ΚΕΠ Καλαβρύτων, επί της οδού Αγίου Αλεξίου.
Να σημειώσουμε οτι το κατάστημα Ι.Κ.Α. Καλαβρύτων είχε αναστείλει την λειτουργία του από τον Φεβρουάριο του 2012 με απόφαση της διοίκησης του Ι.Κ.Α. και την υπαγωγή του στο Ι.Κ.Α. Αιγίου. Από σήμερα λοιπόν και μετά τις απαιτούμενες ενέργειες του Δήμου λειτουργεί το γραφείο.
Ευτυχώς που όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και η εξαιρετική υπάλληλος του Ι.Κ.Α Ευτυχία Παπαναγιώτου από το Σκεπαστό και βοηθούσε όλους τους συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να μεταβούν στο Αίγιο. 

3 σχόλια

  1. Γειά σου Ευτυχία. Καλό το νέο, αλλά δεν έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα? Κάτι παρόμοιο δεν πρέπει να γίνει και με την εφορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Helloooo!!!
      η εφορία είναι Καλάβρυτα ως ΓΕΦ από Ιαν/2013!!!

      Διαγραφή
    2. Αν είναι έτσι τότε γιατί πάνε οι φορολογούμενοι στο Αίγιο?

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.

EURO 2024 - Highlights