HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοντά στους πληγέντες της Κεφαλονιάς η Ι.Μ.Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η Ιερά Μητρόπολη μας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. κ. Αμβροσίου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλ...

Η Ιερά Μητρόπολη μας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. κ. Αμβροσίου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ιερωνύμου Κάρμα, απέστειλε 2004 φιάλες τυποποιημένου ελαιολάδου του 1 λίτρου στην Ι.Μ. Κεφαλληνίας , προκειμένου να διανεμηθεί στους σεισμοπαθείς του νησιού.

Το ελαιόλαδο παρεδόθη από επιτροπή Ιερέων της Μητροπόλεώς μας αποτελούμενη από τους π. Παναγιώτη Δεληγιάννη, π. Χαράλαμπο Καρούζο, π. Αγαθόνικο Τσάκαλο και π. Νικόλαο Μεντζελίδη, τους οποίους υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, π. Σπυρίδων Φωκάς και κατόπιν συναντήθηκαν με το Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την αγάπη του προς το πρόσωπο του Σεπτού Ποιμενάρχου μας.
Η καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις ευχαριστίες της στις εταιρείες Coca-ColaΑ.Ε. και IonianFerriesΑ.Ε. για την σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ως άνω ανθρωπιστικής αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.