HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήμερα το βράδυ η εκπομπή «Νόστιμη γη» από τα Καλάβρυτα με γεύσεις, αρώματα, χορό και...χιόνι

Σήμερα το βράδυ στις 8:00 μ.μ. ο τηλεοπτικός σταθμός ALFA θα παρουσιάσει την εκπομπή «Νόστιμη γη» στα Καλάβρυτα με παρουσιαστεί τον γ...


Σήμερα το βράδυ στις 8:00 μ.μ. ο τηλεοπτικός σταθμός ALFA θα παρουσιάσει την εκπομπή «Νόστιμη γη» στα Καλάβρυτα με παρουσιαστεί τον γνωστό σεφ Βασίλης Καλλίδης 
Ο γνωστός σεφ, επισκέφθηκε τον τόπο μας, μαγείρεψε παστουρμά καραμανλίδικο για τη γιορτή στην πλατεία των Καλαβρύτων αλλά και γίδα κοκκινιστή με χοντρά μακαρόνια πάνω στο χιόνι. Απόλαυσε τον μοναδικό οδοντωτό και ανεβηκει στον κάτασπρο Χελμό για να κάνει σκι και να μαγειρέψει στο χιόνι. Περιπλανήθηκε στα όμορφα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ένα οινοποιείο με τοπικές ποικιλίες κρασιού δοκιμάζοντας λιχουδιές της περιοχής και ανακαλύπτοντας γευστικά μυστικά της πόλης, δοκιμάζει την μοναδική βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων και το φημισμένο γαλακτομπούρεκο.
Η εκπομπή ολοκληρώνετε στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων με πολύ φαγητό και μεγάλο αυτοσχέδιο γλέντι, γεμάτο μουσική και χορό, με τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου και του νεοσύστατου παιδικού χορευτικού τμήματος Καλαβρύτων, να παρουσιάζουν χορούς της περιοχής και την ανεξάντλητη Καλαβρυτινή λεβεντιά.
Όλα αυτά σήμερα το βράδυ!











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.