HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δάφνη Καλαβρύτων - Ξεκινούν τα μαθήματα και οι προπονήσεις canoe kayak στο μοναδικό Λάδωνα

Τα Καλάβρυτα δεν ειναι μόνο φύση, ιστορία, καλό φαγητό και πλούσιο οξυγόνο. Είναι και δράση, επαφή με τη φύση και το περιβάλλον σε πλήρη...

Τα Καλάβρυτα δεν ειναι μόνο φύση, ιστορία, καλό φαγητό και πλούσιο οξυγόνο. Είναι και δράση, επαφή με τη φύση και το περιβάλλον σε πλήρη και απόλυτη αρμονία. Δράσεις σε όλα τα Καλάβρυτα θα βρούμε πολλές, συνεχώς αναπτυσσόμενες με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μια από αυτές ειναι και οι δραστηριότητες στον μοναδικό Λάδωνα στην Δάφνη Καλαβρύτων και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης (Ν.Α.Ο.Δ)
Πρόσφατα ο Oμοσπονδιακός προπονητής canoe kayak slalom Κώστας Ζάχος, επισκέφθηκε την Δάφνη με ομάδα αθλητών και μέλη της προεθνικής ομάδας και φιλοξενήθηκε από τον Ν.Α.Ο.Δ.
Πραγματοποίησε επίσκεψη στα σχολεία του χωριού και έκανε παρουσίαση του αθλήματος στους μαθητές .
Παράλληλα εργάστηκε μαζί με μέλη του Ομίλου και η φυσική πίστα canoe-kayak slalom άρχισε να παίρνει ξανά σάρκα και οστά ενώ ταυτόχρονα έγινε η πρώτη προπόνηση-γνωριμία με το άθλημα με τα παιδιά που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας στον Λάδωνα ποταμό.
Τις προπονήσεις στην συνέχεια ανέλαβε να πραγματοποιεί ο αθλητής του Ομίλου Στεφανόπουλος Βασίλης με την εμβόλιμη συνδρομή τόσο του κ. Κώστα Ζάχου όσο και του πρωταθλητή Ελλάδας στο canoe Tάκη Μπαλάσκα.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με μαθήματα εκτός νερού, μαθήματα στην Λίμνη και θα συνεχιστούν στο ποτάμι, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Οι προπονήσεις –μαθήματα, η προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και οι δαπάνες για τις αθλητικές αποστολές θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον Ν.Α.Ο.Δ.
Πληροφορίες: Στεφανόπουλος Βασίλης 6973632346





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.