HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας στον Ελαιώνα Πύργου

Παράσταση στον Ελαιώνα Πύργου Ηλείας  έδωσε την Παρασκευή 14 Μάρτη με επιτυχία η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας . Η ομά...

Παράσταση στον Ελαιώνα Πύργου Ηλείας  έδωσε την Παρασκευή 14 Μάρτη με επιτυχία η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας.
Η ομάδα ευχαριστεί τον Πρόεδρο του τοπικού Κ. Κυριάκο Καραντώνη και τον Πρόεδρο του πολιτιστικού Κ. Αλέξη Καραντώνη για την πρόσκληση στην ομάδα να δώσει παράσταση στο χωριό τους. Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον φίλο της ομάδας μας επαγγελματία αυτοκινητιστή Κ. Γρηγόρη Γιαννακούλια για την δωρεάν μεταφορά της ομάδας μας.Ξεχωριστή συγκίνηση ήταν για εμάς ότι άνθρωποι εκεί κάτοικοι του Ελαιώνα είχαν Καλαβρυτινές ρίζες και γνώριζαν πολλά γεγονότα από την προσφορά της αείμνηστης Γιατρού Ευδοκίας Παπασωτηριού που τιμάτε από την ομάδα μας. Ήταν έκπληξη και ξεχωριστή χαρά για εμάς.Υποσχεθήκαμε ότι το καλοκαίρι αρχάς Ιουλίου θα πάμε να τους παίξουμε Λεπρέντη.Τα ευχαριστώ μας από καρδιάς μας!!
Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.