HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση από το Γ.Ε.Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός»

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», μαθητές, γονείς και καθηγητές ευχαριστούν ...


  • Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», μαθητές, γονείς και καθηγητές ευχαριστούν όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς 2014 για την ενίσχυση της πολυήμερης εκδρομής της Γ΄ τάξης. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας και μη που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ιδιαίτερα θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον συμπατριώτη μας «στρατηγό» κο Γεώργιο Παπαδημητρόπουλο από το Σκεπαστό, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά ασχολήθηκε για να εξασφαλίσει πολλά και καλά δώρα.  Ευχαριστίες απευθύνουμε προς το σωματείο ταξί «Ο Άγιος Χριστόφορος» που επίσης για μια ακόμα χρονιά θα παρέχει τη δωρεά μεταφορά των μαθητών προς και από το αεροδρόμιο κατά τη πραγματοποίηση της εκδρομής. Επίσης ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας που έγιναν χορηγοί στην έκδοση του ημερολογίου μας με θέμα «Τρώγοντας …… από τα Καλάβρυτα». Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Λαζουρά Γεώργιο για την οικονομική ενίσχυση που παρείχε.
  • Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 ως τις 12 Απριλίου 2014 η πολυήμερη εκδρομή των μαθητών της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων. Η απόφαση ελήφθη με τη συνεργασία μαθητών και καθηγητών, στοχεύοντας στο να δοθεί  η δυνατότητα στους μαθητές να επισκεφθούν ενδιαφέροντα ιστορικά μέρη της Μεγαλονήσου. Η εκδρομή οργανώθηκε με την βοήθεια του Δήμου Μόρφου από την Κύπρο, αδελφοποιημένου με το Δήμο Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.