HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του Στουρνάρα - Πάει πίσω το πολυνομοσχέδιο

Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δια του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα. «Το χρέος ε...

Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δια του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

«Το χρέος είναι η αιτία που οδηγηθήκαμε ως εδώ, είναι η αιτία που μπήκαμε σε ένα σκληρό μνημόνιο. Δεν κάνατε τίποτα για το χρέος και σήμερα έχετε το θράσος να λέτε πως ο κύκλος σας ως υπουργός Οικονομικών έχει κλείσει και το έργο σας βρίσκεται προς το τέλος του». 

«Καθήκον μας είναι να μην σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έργο σας» επεσήμανε ο πρόρδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η οποία υπογράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης είπε πως υπάρχει το απαιτούμενο 1/6 των υπογραφών από τους βουλευτές ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και κάλεσε το σώμα να διακόψει τις εργασίες του για δύο ημέρες, εκτός και εάν η κυβέρνηση επιλέξει να ξεκινήσει άμεσα η συνάντηση. 

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης εκ μέρους της κυβέρνησης είπε πως η κυβέρνηση αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως για να καταθέσει ένα κόμμα πρόταση μομφής κατά ενός υπουργού θα πρέπει να έχει τεκμηριωμένα στοιχεία.

«Νωρίτερα είχαμε μάθει ότι θα καταθέτατε πρόταση αντισυνταγματικότητας, μετά ακούγαμε ότι θα αποχωρούσατε. Δεν πιστεύαμε όμως ότι θα φτάνατε ως εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έκανε λόγο για έγκλημα σε βάρος της χώρας και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΣΑ ότι δεν θέλει να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα, καθώς την Τρίτη – ημέρα της ψήφισης της πρότασης μομφής κατά του κ. Στουρνάρα συνεδριάζει το άτυπο Eurogroup με αντικείμενο την επισκόπηση της συμφωνίας.
από: newpost.gr

6 σχόλια

  1. ο αλεξης ξεχασε ότι ειχε κανει προταση μομφης προ τετραμηνου. και αυτό το κατεστημενο εχει βαλει ελαχιστο χρονο το εξαμηνο.ατιμη κενωνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε το σύνταγμα προβλέπει πως πρόταση μομφής μέσα σε τόσο κοντινό διάστημα, δεν μπορεί να γίνει για την κυβέρνηση και όχι για τον <> υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης.
    Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, απέδειξε την γύμνια και το άδειασμα της κλεψύδρας για αυτήν την κυβέρνηση της ντροπής και της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.
    ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως να φυγουν ρε συντροφε, με το 18 τοις εκατο του συριζα και τη μια γκαφα μετα την άλλη; η εκει στο συριζα δεν ξερουν τι τους γινεται, η φοβούνται να κυβερνησουν, άλλη εξηγηση δεν υπαρχει.

      Διαγραφή
    2. το να σκέφτεται και λιγο ο ελληνικος λαος δεν παιζει;;

      Διαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ , ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΙΓΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΥΚΙΟ.
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας υπαρχει και λιγη ανοχη στον αλεξη αυτη την περιοδο ρε παιδια, μην ξεχνατε οτι διαβαζε για το lower και το πηρε. γιατι οταν ηταν μικρος, μεχρι προπερσι δηλαδη, ο καφες στα εξαρχεια του ετρωγε πολυ χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.