HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήρης επιβεβαίωση του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS - Η Επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας Λαζουρά - Κοντογιάννη

Επιβαιβεώθηκε  πλήρως το χθεσινό  ρεπορτάζ  του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και η ανακοίνωση της συνεργασίας του Δημ. Κοντογιάννη με την παράταξη το...

Επιβαιβεώθηκε πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και η ανακοίνωση της συνεργασίας του Δημ. Κοντογιάννη με την παράταξη του Γ.Λαζουρά "Συνεργασία Πολιτών για τον Δήμο Καλαβρύτων". Πριν απο λίγο ήρθε στα χέρια μας η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας που έχει ως εξής: 
"Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 18 Μαΐου 2014, είναι ιδιαίτερα σημαντικές κα κρίσιμες για το Δήμο Καλαβρύτων.
Σ’ αυτές, οι πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων καλούνται να επιλέξουν: 1) εάν θα συνεχισθεί ο αδιάκοπος, καθημερινός και τιτάνιος – στη δίνη της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και παρά την κατακόρυφη μείωση (κατά 80% και πλέον) των πόρων προς τους δήμους – αγώνας, που ξεκίνησε το 2011, για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας, την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, την ευταξία και τη συνετή και διαφανή διαχείριση στα οικονομικά μας, την προώθηση της ανάπτυξης, τόσο της κτηνοτροφίας και της γεωργίας, όσο και του τουρισμού, και την κατασκευή ζωτικών έργων, που έπρεπε να είχαν γίνει από χρόνια, ή 2) εάν θα επανέλθουμε σε ξεπερασμένες, δοκιμασμένες και παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές διαχείρισης των δημοτικών υποθέσεων, που θεωρούν το Δήμο Καλαβρύτων, είτε ως «λάφυρο», είτε ως ένα σκαλοπάτι στην πολύχρονη κλίμακα των αξιωμάτων, που αποτελεί το μοναδικό και κύριο επάγγελμα των εκφραστών τους.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς και ο αδέσμευτος και καθαρά αυτοδιοικητικός δημοτικός συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων», μέσα σ’ αυτή τη χρονικά περιορισμένη (τριετή) άσκηση της διοίκησης του Δήμου και την παραγωγή δημοτικού έργου, δημιούργησε και σφυρηλάτησε ισχυρούς και ισότιμους πατριωτικούς δεσμούς και συγκλίσεις, με όλους – χωρίς αποκλεισμούς ή παραλείψεις – τους συνδημότες μας, που έχουν πραγματική και ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στον τόπο μας και ήδη, προήλθαμε σε προγραμματική συμφωνία με την Ανεξάρτητη Δημοτική Ομάδα της Κλειτορίας, με επικεφαλής το διακεκριμένο επιστήμονα, γιατρό, από τη Λυκούρια και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Κοντογιάννη, για να διεκδικήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε έργα και δράσεις που εκτελούνται και να ξεκινήσουμε και να κατασκευάσουμε, στη νέα, πενταετή θητεία, νέα αναπτυξιακά έργα, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Αυτό είναι και το πλαίσιο της προγραμματικής μας συμφωνίας: Η συνέχιση, η ολοκλήρωση και η έναρξη νέων αναπτυξιακών έργων και δράσεων για τη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας και τις άλλες δημοτικές ενότητες του Δήμου μας, που έχουν συζητηθεί και αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Και αυτό θα γίνει, με αξιόπιστο και ασφαλή προγραμματισμό και με σαφείς, μετρήσιμους και χρονικά προσδιορισμένους στόχους.
Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Κλειτορίας, η επέκταση του αναδασμού στην κοιλάδα της Κατσάνας, η κατασκευή του δρόμου Πλανητέρο – Λίμνη Δόξα, η ολοκλήρωση του περιφερειακού Κλειτορίας και πολλά μικρότερα έργα, αναγκαία σε κάθε τοπική κοινότητα της Κλειτορίας, αποτελούν, ενδεικτικά και μόνο, λίγα, από τα έργα που συμφωνήσαμε, μαζί, να προχωρήσουμε γρήγορα και να τα ολοκληρώσουμε.
Με την προγραμματική αυτή συμφωνία και συνεργασία μας, από συμπολίτες και ανθρώπους της προσφοράς, της εργασίας και του μόχθου, θέτουμε στη διάθεση των συνδημοτών μας, τις επιστημονικές και επαγγελματικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας στα δημοτικά πράγματα, την αφειδώλευτη, συνεχή και χωρίς άλλες σκοπιμότητες ή πολιτικές βλέψεις, διάθεση για προσφορά μας και εκφράζουμε, τη συνεργασία, την ενότητα και τη συμπαράταξη όλων των πολιτών του Δήμου μας, που αγωνίζονται για την ανάπτυξη και την προοπτική του, που αγωνίζονται και αγωνιούν ταυτόχρονα, να κρατήσουν ζωντανά τα χωριά και τις πόλεις μας και να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας, που αγωνίζονται να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας, να βρουν επαγγελματικές και πολιτιστικές διεξόδους και να συνεισφέρουν με τη δημιουργικότητα και τις πρωτοβουλίες τους στην αναζωογόνηση του τόπου μας.
Στην προσπάθεια και στον αγώνα μας αυτό, καλούμε, όλους τους συνδημότες μας, χωρίς πολιτικές, κομματικές ή άλλου είδους εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, να πλαισιώσουν το συνδυασμό μας, να διαβάσουν, να μελετήσουν και να ασκήσουν καλόπιστη κριτική στο πρόγραμμα και στις θέσεις που θα παρουσιάσουμε καθώς και καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική στο έργο που έχουμε, ήδη, επιτελέσει, να γνωριστούν και να συζητήσουν με τα νέα, φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα που αποτελούν τον συνδυασμό μας και που συνδυάζουν, τη γνώση και τις νέες ιδέες, με την εμπειρία και τη σωφροσύνη.
Με αρετή και τόλμη, με καθαρό πρόσωπο και με ψηλά το κεφάλι, απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας από το Παγκράτι, τη Λυκούρια και την Κλειτορία, μέχρι τα Τριπόταμα, τα Αγράμπελα και τις Βλασίες. Από το Πάος και τη Δάφνη, μέχρι την Πλατανιώτισσα και τη Βιλιβίνα.
Θέλουμε να προχωρήσουμε και να συνεργαστούμε με όλους τους ενεργούς, δημιουργικούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας.
Με τους κτηνοτρόφους, τους γεωργούς, τους εργάτες, τους υπαλλήλους και τους επαγγελματίες μας, με τις νέες και τους νέους μας που ελπίζουν και αγωνίζονται για το καλύτερο, για την εξασφάλιση της δουλειάς τους, που επιζητούν την υπέρβαση και προσδοκούν και ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή.
Με τη «Συνεργασία Πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων», προχωράμε ΜΑΖΙ για τα Καλάβρυτα και τα χωριά μας, που αγαπάμε, για να φέρουμε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας.
ΜΑΖΙ, για το Μεγάλο και Ισχυρό Δήμο Καλαβρύτων.
ΜΑΖΙ, για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΜΑΖΙ, για τη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Γιώργος Λαζουράς
Δήμαρχος Καλαβρύτων
Δημήτρης Κοντογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων


71 σχόλια

  1. 1000 μπράβο στον νυν και αυριανό Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και στον δημοτικό σύμβουλο Δημήτριο Κοντογιάννη,γιαυτή την πολύ μεγάλη συμπόρευση, με μοναδικό στόχο, την σταθερότητα και ανάπτυξη του δήμου μας!!!Τώρα όλη μαζί για την μεγάλη Νίκη απ' την πρώτη Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο!!
      Τώρα κ Λαζουρά και κ Κοντογιάννη πείτε μας ποιός είναι ο πρυπολογισμός τής προγραμματικής συμφωνίας για τα έργα που αναφέρετε και σε ποιό πρόγραμμα έχουν ενταχθεί η θα ενταχθούν διαφορετικά οι κακόπιστοι θα νομίσουν ότι είναι καινή περιεχομένου και καθαρά ψηφοθηρική η όπως λέμε στα Μαζέικα αέρας κοπανιστός ;;;. Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι πανηγυρισμούς κ Φουφρή !!! ιδιαίτερα από τον καινούριο φίλο σας που μέχρι χτές σας θεωρούσε εχθρούς της Κλειτορίας και τώρα πρέπει να τα γυρίσει . Αλώστε είναι συνηθισμένος στην κυβίστηση Μαζεότικα κωλοτούμπα !!!!.

      Διαγραφή
    2. Τελικά ποιος θα κάνει τον δήμαρχο; Ο Λαζουράς, ο Παπαδόπουλος ή ο Κοντογιάννης; ο σοφέρ καλά κάνει και πανηγυρίζει, γιατί θα χει δουλειά άλλα 5 χρόνια αλλά μάλλον βιάζεται λιγάκι και ας μην υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων της Κλειτορίας...διότι ως γνωστόν "όποιος βιάζεται, σκοντάφτει".....

      Διαγραφή
    3. για τα 2500 ευρώ που παίρνει το μήνα ο Νικολάκης... και λίγα λέει.......
      Όσο για τα υπόλοιπα κύριε Κοντογιάννη, κύριε Δουκλιά και σια, οι σωστοί άντρες δεν γυρίζουν εκεί που έφτυναν!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Όταν οι απόφοιτοι δημοτικού, που πληρώνονται πλουσιοπάροχα ως ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες, πανηγυρίζουν τόσο ξεδιάντροποι επειδή για ακόμη 5 χρόνια θα πληρώνονται για να κάνουν τον σοφέρ και την καμαριέρα, καταλαβαίνει κανείς εύλογα πόσο σαθρό είναι το υπόστρωμα της δημοτικής παράταξης. Κρίμα... τα μαρτυρικά Καλάβρυτα και η ορεινή Αχαϊα ξαναγυρίζουν, πανηγυρικά δυστυχώς, σε εποχές σκότους.... πολύ κρίμα....

      Διαγραφή
    5. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει πολύ σωστά!!!Μόνο που αυτό,πρώτα πρέπει να το πείτε στον μόνιμο αρχηγό της αντιπολίτευσης(βλέπε δήμο Πατρέων )τον Κατσικόπουλο,που 2 μήνες τώρα έσπερνε προπαγανδιστικά ότι ο κύριος Κοντογιάννης είναι μαζί του.Πείτε του και αυτό ,ότι <>!!!Και σήμερα βλέποντας τον Κατσικόπουλο να γυρνά μόνος του και εγκαταλελημένος από όλους,μέσα στην βροχή, δεν τον είδαμε να γελάει!! (του το έκοψε το γέλιο ο κύριος Κοντογιάννης).

      Διαγραφή
    6. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει πολύ σωστά!!!Μόνο που αυτό,πρώτα πρέπει να το πείτε στον μόνιμο αρχηγό της αντιπολίτευσης(βλέπε δήμο Πατρέων )τον Κατσικόπουλο,που 2 μήνες τώρα έσπερνε προπαγανδιστικά ότι ο κύριος Κοντογιάννης είναι μαζί του.Πείτε του και αυτό ,ότι γελάει καλύτερα,όποιος γελάει τελευταίος!!!Και σήμερα βλέποντας τον Κατσικόπουλο να γυρνά μόνος του και εγκαταλελημένος από όλους μέσα στην βροχή,δεν τον είδαμε να γελάει!! (του το έκοψε το γέλιο ο κύριος Κοντογιάννης).

      Διαγραφή
    7. φίλε ποιός διέδιδε την συνεργασία Κοντογιάννη- Κατσικόπουλου;;;;; Ο Κατσικόπουλος η ο ίδιος ο Κοντογιάννης;;;;; αν δεν ξερεις μη μιλας.............όλη η κλειτορία σημερα το λέει κολοτούμπα.......έλεος μιλάτε κιολας οι πληρωμένοι και βολεμένοι ............

      Διαγραφή
    8. Φίλος με ανώνυμους δεν είμαι!!!Αν θες να με πείς φίλο ,να βρείς το θάρρος να μου πεις το όνομα σου,όπως το λέω και εγώ!!Αλλιώς πάρε την ανωνυμία σου και πήγαινε κρύψου σε καμία σπηλιά!!!’Ολλη η Κλειτορία είναι με τον συνδυασμό Λαζουρά -Κοντογιάννη (και αυτό τον γνωρίζετε πολύ καλά από χθές)επομένος είναι παράλογο και αβάσιμο να λες ότι η Κλειτορία στο σύνολο της σήμερα τον έβριζε ως κολοτούμπα!!!Τώρα αν έμειναν εσύ και κάποιοι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα υποστηρικτές του Κατσικόπουλου και βρίζατε,τι να σου πω?συμπονω μαζί σας…η ήττα πονάει!!!!

      Διαγραφή
    9. το "επομένως" Νικολάκη γράφεται με "ω"!!!! Δεν στο έμαθαν στο δημοτικό;;;;;

      Διαγραφή
    10. Επειδή μάλλον δεν έχει βγάλει ούτε το δημοτικό, στο νήπιο του έμαθαν κι οτι το "όλη" γράφετε "όλλη"!!!! χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    11. ε αυτη ηταν μεταγραφη!!!!
      μπραβο λαζουρα.....!!!
      αφου τα καταφερες σε αυτη τη μεταγραφη...τωρα οι εκλογεσ ...ειναι λεωφορο!!!!
      μεχριτωρα τα καταφερνεσ με τισ γιαγιαδεσ του παπουδεσ....σου βγηκε η πλατη χαιρετωντασ....
      τωρα ...αρχισεσ να τα καταφερνεις και με τουσ επιστημονες
      Ακου ομωσ κατι...ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει!!!
      ....αν παρεισ απο τον αντιπαλο ...το σεντε φορ.... τον πρωτο γλολτζη...πρεπει να φτιαξεισ και γηπεδο καινουργιο...και εγκαταστασεισ....
      ο κοντογιαννησ θελει προδιαγραφεσ τσαμπιον λινκ.....
      εγω με σενα ειμαι....αλλα το σεντερ φορ που πηρεσ.....γιανα αποδωσει σωστα ...θελει και γηπεδο καλο...!!!
      ανα..μορφωσε..και θασαι για 10 χρονια δημαρχοσ

      Διαγραφή
  2. Κύριε Λαζουρά,
    Μιάς και μιλάς για επαγγελματισμό , εσύ γιτί εγκατέλειψες το επάγγελμα του δικηγόρου ; Τι επαγγελεσαι τώρα κ.Λαζουρα. Ενα πουλάκι μου λέει οτι μισθοδοτείσαι σαν δικηγόρος απο τον Δήμο Αγίας Παρασκευής , όμως είσαι σε αναστολή του επαγγέλματος . Τι λές , να το ψάξουμε μήπως βγει λαγός:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ρώτα τον κ. Κατσικόπουλο μήπως είναι δικηγόρος και που ασκεί τη δικηγορία του?

      Διαγραφή
  3. Αν πληρωνες απο την τσέπη σου τον μισθό της ορντινάτσας σου Δήμαρχε, θα μπορούσε να χυδαιολογεί χαριν του μισθού του . Ομως μισθοδοτείται απο το Ταμείο του Δήμου Καλαβρύτων.. Διάβασε τους νόμους μεγαλε νομομαθή και πάρε τα μέτρα σου. Ξεκίνα αυριο απο την αποπομπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΦΡΟΥΦΡΗ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ανωνυμία και απροσωπία διακρίνω!!!δεν είναι σωστό να κρύβεστε.Άλλοστε όλοι εσείς οι υβριστές, έχετε καιρό μετά τις 18 Μαΐου να κρυφτείτε (όχι στις 25 Μαΐου)γιατί ο Δήμαρχος θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή!!!Αυτό είναι σύγουρο!!!!

      Διαγραφή
    2. για οδηγος φωτογραφος και καμαριερα παιρνεις 2500 ευρω,για ρουφιανος και σχολιαστης τιποτα.ο κατσικοπουλος ειναι δυσκολος αντιπαλος νικολακη...........και εινα και αρσενικος

      Διαγραφή
    3. Ναι αρσενικός σαν εσένα!!!Εγώ δεν έχω δει πολλούς αρσενικούς Ανώνυμους!!!Οι αρσενικοί έχουν και όνομα και επίθετο!!!Απόδειξε το λοιπόν.Τα στοιχεία μου τα έχεις,ξέρεις ποιός είμαι,εγώ εδώ είμαι!!!

      Διαγραφή
    4. Είναι κρίμα ρε Νικο να εκθετεις ετσι τον δημαρχο. Κι άλλοι έφαγαν και τρωνε ψωμακι απο τον Λαζουρα (Γιωργος, Αγγελος, Χρυσα, Γιωτα), αλλα δεν προκαλούν. Εσυ μας έγινες γενικος δερβέναγας και φαίνεται καθαρα τι ανθρώπους εχει κοντα του ο Λαζουράς. Θα τον ψηφιζα γαιτι τον συμπαθω πολύ, αλλα βλεποντας τους φτηνους τσαμπουκάδες σου και αυτα που γραφεις νιωθω αηδιασμενος πλέον. Και δεν χάνει μία ψηφο από μένα, αλλά τις ψηφους από μια ολόκληρη πολυμελή οικογένεια.

      Διαγραφή
    5. Κύριε δήμαρχε να χαίρεστε τον συνεργάτη σας. Λυπαμαι ειλικρινα για τη φρασεολογια του κυριου Φουφρη. Έχετε αρχίσει και χάνετε πολλούς πόντους κυριε Λαζουρα. Λυπάμαι πολυ για αυτα που διάβασα.

      Διαγραφή
    6. Το φτηνό μυαλό σου κύριε ψηφοφόρε και οπαδέ του Κατσικόπουλου νομίζει ότι αυτά τα προπαγανδίστηκα που κάνεις εμείς τα τρώμε???Όλα αυτά που λες φυσικά και θα έχουν αξία,αν μου έλεγες και το ονοματεπώνυμο σου δημόσια!!!Γειά σου λοιπόν κρυφέ οπαδέ και ψηφοφόρε του χαμένου!!!στο ξαναλέω η ήττα πονάει!!!

      Διαγραφή
    7. Να μιλησουν καποιοι άλλοι που έχουν κι ένα επίπεδο το καταλαβαίνω και το δέχομαι, αλλά να μιλάει και η βολεμένη καμαριερα-ορντινάτσα που μετα βίας έβγαλε το δημοτικό, μοιάζει με ανέκδοτο. Γεια σου δήμαρχε με τα αστέρια που έχεις δίπλα σου!!!! χαχαχαχαχχαχαχα

      Διαγραφή
    8. ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΦΡΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΜΙΛΗΣΕ!!!ΠΟΛΙΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΗΓΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ (ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ,ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ)ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΩΝΗΜΑ....ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΗΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!18 ΜΑΙΟΥ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    9. μαθετε λιγο ορθογραφια εσεις οι λαζουραιοι και μετα βγειτε για σχολια.τα καλαβρυτα βγαζουν δημαρχο και οχι η κλειτορια.

      Διαγραφή
    10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΗΚΙΟ ΗΤΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟ!!!

      Διαγραφή
    11. αλλο ενα ανωνυμο λαζουρικο λαμογιο μιλησε

      Διαγραφή
    12. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΥΦΟΦΟΥΣΤΑΝΑΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ!!! α) ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ,ΠΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΦΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΤΑ!!! β) ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ??ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ???ΜΗΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΝΤΡΑΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!

      Διαγραφή
    13. ΙΝΔΙΑΝΟΣ(ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ)4 Μαρτίου 2014 στις 12:56 π.μ.

      πανο.....σεμνα!!!!!
      εχεισ...και διαβασμα....μην το ξεχνασ....

      Διαγραφή
  5. ΙΝΔΙΑΝΟΣ(ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ)4 Μαρτίου 2014 στις 1:01 π.μ.

    ναι!!!!!ισως ....προφητικο...αλλα και διδαχτικο!!!!
    με συνεπεια ,αισιοδοξια και χωρισ αλαζονια .... παμε(και γω μαζιτουσ) γιατη νικη!!!!
    τη δικαιουται την δευτερη ευκαιρια ο λαζουρασ ...με διφοροποιημενη συνθεση...ισωσ ναναι πιο αποδοτικο!!!
    τον κατσικοπουλο τον εχω ψηφισει....5-6 φορεσ....δικαιουμαι να μην τον ψηφισω και μια ακομα!!!
    καλοσ ειναι...δεν λεω,,,,αλλα ας δωσουμε ευκαιρια και σε αλλουσ.....μπορει πραγματι ο δημαρχοσ ναμην τα πηγε και πολυ καλα.....εδειξε στοιχεια που ...του δινουν ....εστω ανοχη...γιαμια ακομα προσπαθεια!!!!
    εργατικοτητα ...επικοινωνια με το πολιτη....διαχειριση τησ καθημερινοτητασ....
    τωρα ασ μασ δειξει τι αλλο μπορει να κανει...!!!
    και βεβαια καθοριστικο θα ειναι και το επομενο τριμηνο
    ειδομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτημα που ζητα απαντηση εδω και χρονια:Γιατι τοση πρεμουρα για το Δημαρχιλικι;
      Ειναι τοσο δελεαστικο το μεροκαματο(980ευρω τον μηνα);Πως ζει ενας Αρχοντας με τοσα λιγα χρηματα ενω ασκωντας το οποιο επαγγελμα του θα εβγαζε πολλαπλασια;
      Ολοι γινονται θυσια για την πατριδα ολοι ειναι ανιδιοτελεις,ανθρωποι της προσφορας,
      στρατευμενοι εθελοντες;Δωστε καποιος απο τους εμολεκομενους μια πειστικη απαντηση και θα ειμαι και εγω μαζι του!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ!
      Τ.Θεοδωριδης

      Διαγραφή
    2. Σιγα ρε φιλε που περιμενεις να παρεις απαντηση.Ολοι τους ειναι λευκοι σαν
      το χιονι του Χελμου.

      Διαγραφή
    3. Το αγράμματο σοφερόπαιδο τσήμπησε 20 χιλιάρικα στις 19/2/14, με ανάθεση του κωντού, για να παράσχη πολιτική προστασία. Ψηφίστε εσείς πρόβατα για να τρώει καλά άλλα 5 χρόνια η ψηλόληγνη καμαριέρα και να κάνει τον τραμπούκο στα Καλάβρυτα.

      Διαγραφή
    4. Η ορντινάτσα-καμαριέρα και ορισμός του γλειψίματος, γιατί έβαλε την ουρά στα σκέλια σήμερα? μάλλον θα του τράβηξε το αυτάκι ο δημαρχούλης.

      Διαγραφή
    5. τα καλαβρυτα εχουν 6000 ψηφοφορους η κλειτορια 2300 και καποιοι ανεγκεφαλοι μιλουν για παρτυ του λαζουρα νικολακη φουφρη.ντερμπι ειναι για οσους εχουν αντικειμενικη αποψη.

      Διαγραφή
    6. ντερμπι-ντερμπι!!!

      Διαγραφή
    7. Η αγράμματη ορντινατσα του Λαζουρά θα χρειαστεί πολλούς Κοντογιάνηδες για να πανηγυρίσει τον Μαη. Γιατι σε Καλάβρυτα και Αροάνια ο κοντος των χιλιάδων προεκλογικών "θα" και της μηδενικης αναπτυξης θα πάρει το μακρύτερο...... (ποσοστο βεβαιως βεβαιως....αχαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    8. Το να χαρακτηριζετε αγράμματο το Φρουρή είναι ντροπή. Μην ξεχνατε οτι εβγαλε το Δημοτικο. Αλλως τε ο Δήμαρχος του ανέθεσε με σύμβαση την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας. Αρα δεν είναι οδηγός, ούτε ορντινάτσα. Είναι ο Σωτήρας μας. Απορώ για αυτόν που παραλαμβάνει τις αναφορές του κάθε μήνα. Δεν έχει αξιοπρέπεια ?? Δεν φοβάται τον Εισαγγελέα ?? Οσο για τις απειλές του Φρουρή, να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Ξεχνάτε τι έκανε στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε για υπερωρίες ? Ισως γιαυτο ο Δήμαρχος να τον φοβάται και να τον αφήνει ανεξέλεγκτο. Περαστικά Δήμαρχε......

      Διαγραφή
    9. Όχι ρε παιδιά το νηπιαγωγείο έβγαλε,και αυτό με το ζόρι!!!Καλό θα είναι επειδή διαβάζουν και άλλοι πέραν από εσάς, αυτά που γράφεται να έχουν κάποια βάση,και όχι ότι του κατέβει του καθενός!!!

      Διαγραφή
    10. KYNHΓΟΣ :

      Για ψάξτε λίγο το πραγματικό περιεχόμενο της συμφωνίας Λαζουρά Κοντογιάννη γιατι ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει ένα δώρο από Γερμανία .Θα επανέλθω!!!!!

      Διαγραφή
    11. Ξυπνάτε ρε πρόβατα...όλα για τη μάσα γίνονται...αυτοί που τρώνε καλά κάνουν και φωνάζουν...!!!!!!!!! Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε . . .!!!!!!!!

      Διαγραφή
    12. ...κυνηγε....οι κυνηγοι και οι ψαραδες παντα εχουν μια ...ιστορια ναμας πουν!!!
      καταλαβα εννοεισ τισ αποζημιωσεις.....!!!!
      ...η κατι πιο πονηρο.....εστησεσ ...καρτερι μου φαινεται!!!!
      μιλας ..σαν να ξερεισ....και αφου ξερεισ...επρεπε να ξερεισ....οτι ο κοντογιαννησ εχει κανονεσ....και τουσ υπηρετει!!!
      μακρια απο το κοντογιαννη αυτα...!!!!!
      κυνηγε...μαλλον κυνηγασ....νυχτα και με προβολεα....

      Διαγραφή
    13. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
      Αναφερεις στην κοινη διακυρηξη σου με τον Κοντογιαννη για το εργο
      που ξεκινησε το 2011.Πριν ο μεντορας σου Α.Παπαδοπουλος δεν ειχε
      κανει εργο;Τον αποκυρησεις και αυτον;Μιλας για παλαιοκοματικες λογικες.
      Δεν μπορει να εννοεις καποιον αλλο παρα τον μεντορα σου και προκατοχο σου για μια δεκαετια.Εκτος και πας τοσο πισω και
      εννοεις τον αειμνηστο Π.Πολκα,που εκει θα τριξουν τα κοκκαλα
      ζωντανων και πεθαμενων.ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!
      Τ.Χ.

      Διαγραφή
  6. 1. Στάθηκα στην λέξη « ευταξία» και θυμήθηκα ότι υπήρξε, επι ΕΡΕ , κάποιος εύπορος και εκλεκτός του Καραμανλή , Υπουργός Ευταξίας .
    Δεν ξέρω αν τον έχετε υπόψη σας και αν σας εμπνέει κ. Λαζουρά.
    2. Όσοι δεν είμαστε από την Κλειτορία , αλλά από τα Καλάβρυτα, μήπως πρέπει να βρούμε ένα καθοδηγητή σαν τον κ. Κοντογιάννη, να κάνουμε κι εμείς την δική μας προγραμματική συμφωνία ;
    3. Δημοσιογραφικό ερώτημα :
    Νομίζετε αν ο κ. Λαζουράς θα μπορούσε ή όχι να ασκήσει προξενικά καθήκοντα ή καθήκοντα μορφωτικού ακολούθου του Γερμανικού Δημοσίου , στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλαβρύτων και με ποιούς τρόπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθογητης του κου Λαζουρά είναι η ομάδα του Μανεσίου, που οι Καλαβρυτινοί δεν την θελουν πια, Σίγουρα όμως είναι ικανός για Προξενικά καθήκοντα, αλλά νομίζω οτι εχει προσόντα για πολιτιστικ'ος συμβουλος με τη συμβολή της Φιλαρμονικής

      Διαγραφή
    2. Εως ποτε θα ζουμε με πατερουληδες;Ποια ομαδα Μανεσιου εννοεις φιλε;Δρουν ακομα τα φαντασματα του παρελθοντος;Θελουν ακομα να μας σωσουν;Ας απολαυσουν το μεροκαματο (συνταξεις πολλες) που με κοπο απεκτησαν και ας αφησουν το τοπο ησυχο να βρει το δρομο του!ΔΕΝ ζωντανευουν οι νεκροι!!
      Τ.Θ

      Διαγραφή
    3. ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ(ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ)ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ??ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΟΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
    4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  7. φουφρη μονο να πετας ποτιρια στις λεκανες των μπαρ εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω δεν καταλαβα κατι ρε παιδια αφου οπωσ λετε ο κοντογιαννησ παει με τους χαμενουσ γιατι ολοι τον παρακαλουσαν να παει μαζι τους κατσικοπουλου συριζα κλπ μαλλον θα θελαν να χασουν δεν εξηγειται διαφορετικα, αφήστε τον λοιπον στο λαζουρα να χασουν γιατι στεναχωριεστε

      Διαγραφή
    2. Φίλε δεν το παρακάλεσε κανενας, πολιτικες προτασεις του εκαναν κι αυτο επελεξε Λαζουρα. Με γεια του, με χαρα του. Απλα μεχρι πριν μερικες μερες τον Λαζουρα δεν ηθελε ουτε να τον βλέπει και μαλιστα το έλεγε, εξου και η μεγαλη κωλοτουμπα για την οποια μιλανε ολοι. Η επιλογη του ειναι σεβαστη αλλα ειναι πολύ πιθανο αυτη η κωλοτουμπα του να αποδειχτει μεγαλο μπουμερανγκ και να βγει χαμενος ο ιδιος. Ειδομεν.

      Ενας ουδέτερος Κλειτοριώτης

      Διαγραφή
    3. ρε ξερετε απο κοντογιαννη;
      αποτι φαινεται ....ουετ ξερετε ..ουτε θελετε να μαθετε!!!!
      πηρε το 20 % του παπαδατου και το εκανε 47%....
      δεν κρυβεται στα δυσκολα......!!!
      πραγματι η επιλογη ειχε δυσκολια.....!!!
      απο τη μια ενασ παλιοσ φιλοσ και συντροφος....ο δημητρησ.. πρωην βουλευτησ και νομαρχησ και με το στιγμα τησ οικογενειασ χαργμενο στο χωριο του!!!
      (ξερω καλα το κοντογιανεικο τον ειχε ψηφισει πολλεσ φορεσ το δημητρη....αλλα και το θειο του το τακη
      τι πολλεσ λεω...; ολεσ.!!!..
      .παλαι ποτε ....παπαμδρεικοσ με τη βουλα...και λιγο αργοτερα ορκισμενοσ βενιζελικοσ... ο δημητρησ( οπρωην νομαρχησ) ...τη λαβωσε αυτη τη σχεση παρολα αυτα...η συμπαθεια ηταν παραπανω απο εμφανησ.....!!!
      και απο την αλλη ..ενασ αγνωστος ..απο τον οποιο ειχε κιολασ ητηθει...
      ο οποιοσ δεν εκανε και τιποτα το ιδιαιτερο τα τρια χρονια που δημαρχεβε...και στο ξεκινημα του εχει να επιδειξει και ιδιαιτερη α..λαζο..νια..και γιατον οποιο ειχε πολλεσ επιφυλαξεισ....!!!!
      αλλα απο αλαζονια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ο δημητρησ( ο πρωην νομαρχησ.)..ηταν μετρ του ειδουσ!!!!
      ο δημαρχοσ.. ομωσ προσ το τελοσ.....μαλλον πρεπει να προβληματιστηκε
      ...απο τη μια ειδε να τον συμπαθει ο κοσμοσ...αποτην αλλη εβλεπε...οτι, οτι παλιο τον στηριζε....ειχε κακοσμια...και πολλεσ τρικλοποδιεσ....!!!!!
      σαν νακανε την αυτοκριτικη του ..εγινε ..πιο διαλαχτικοσ...(οχι με το κοσμο...με αυτον ηταν παντα αρεστοσ...)μμμαλλον καταλαβε οτι θελει διπλα του κατι υγειεσ...και εδωσε τη ν ευκαιρια στον εαυτο του...!!!!!.
      απο την αλλη ο δημητρησ , τοσα χρονια στην εξουσια νομαρχησ βουλευτησ...του ηταν πολυ δυσκολο να την αποχωριστει την εξουσια..,ειπε να δωσει και αυτοσ να δωσειακομα μια ευκαιρια στον εαυτο του(ατιμη εξουσια δεν χορτενεται... ..!!!!!
      ηξερε οτι η επιτυχια περνουσε μεσα απο τον κοντογιαννη...εκανε ...μαλλον ειλικρινη...προσπαθεια(εβαλε λυτουσ και δεμενουσ) ...νατον πεισει γιατισ προθεσεισ του...μα οσο και ο γιατροσ να ηθελε...να τον ακουσει....ο κοσμοσ και ειδικα στην κοιλαδα τησ κατσανασ ...ουτε το ονομα του δεν ηθελε να ακουσει....!!!!
      εκπεδευμενοσ στο να ακουει ο ...γιατροσ...(τοσουσ ακουει τη μερα)...ακουσε το μηνυμα του κοσμου!!!!
      3 χρονια ο δημαρχοσ εκανε λαθη ,αδιαφορησε αλλα φαινεται να μαθαινει...!!!
      μαζι σου θα ζοριστει θα γινει πιο υπευθυνοσ...και πιοσυνεπησ...δωστου την ευκαιρια που ..δικαι ουται!!!
      το συναισθημα ισωσ του ελεγε αλλα του γιατρου....αλλα το καθηκον του εδειχνε αλλου!!!
      και βεβαια επελεξε το καθηκον !!!!
      για μενα που τον ξερω.....τον καταλαβαινω!!!
      για αλλη μια φορα...οχι το συναισθημα...αλλα το καθηκον!!!



      Διαγραφή
    4. ΓΥΠΑΕΤΕ την Παρασκευή ζητούσες εγγυήσεις και το Σάββατο άλλα έλεγες όμως.........

      Κ.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ , ΓΙΑΝΑ ΞΕΡΩ..!!!
      ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΖΗΤΑΩ!!!!
      ΑΛΛΑ ,ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ....!!!!
      ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΥΗΣΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ........ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...!!!!!
      ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ...ΓΙΑΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ...!!!!
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ...ΟΧΗΜΑ!!!!
      Υ.Γ.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
    6. Εσυ ειπες οτι ξερεις καλα το κοντογιαννεικο.ΣΥΜΦΩΝΩ.Οι εγγυησεις ζητουνται στο παρασκηνιο.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ .Το αυτοκινητο παλιο η καινουργιο μικρη σημασια εχει ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.Εξαλλου και το καινουριο που προτιμησες εχει πολλα ελαττωματα και αρκετες ζημιες.ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ.Και οταν το καινουριο μεινει στον εθνικο δεν μπορεις να βαλεις χερι θελει μαστορα με μεταπτυχιακο στη...........Γερμανια.
      Υ.Γ. ψευδώνυμο έχω..... ΣΚΕΨΟΥ

      Κ.

      Διαγραφή
    7. φιλε Κ.
      ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ?
      ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....
      ΑΛΛΑ...ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ...ΕΙΜΑΣΤΕ....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΠΗ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...!!!!
      ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ....
      Υ.Γ.ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ...ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ....

      Διαγραφή
    8. Φίλε ΓΥΠΑΕΤΕ, άγνωστε Χ
      Για τον οδηγό είμαι πολύ περήφανος και πολύ περισσότερο για την συντριπτική πλειοψηφία των συνεπιβατών. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
      Δεν ξέρω που είδες την εργατικότητα και τη διαχείριση της καθημερινότητας από τον δικό σου οδηγό, το μόνο που διαχειρίστηκε σωστά είναι η διανομή........ πολιτικής προστασίας. ΨΑΞΕ.
      Χαίρομαι για τη διάψευση για τα....... υλικά. Εξάλλου ποτέ δεν το πίστεψα. Ήθελα την διάψευση από πρώτο χέρι.
      Ευχαριστώ για την απάντηση που θα δώσεις. Να είναι κατατοπιστική

      Υ.Γ. Εγώ όρια δεν έβαλα, θέλω όμως να υπάρχουν. Δεν θα επανέλθω. Έμαθα αυτό που ήθελα.

      Φιλικά Κ.

      Διαγραφή
    9. ΓΥΠΑΕΤΕ συγνωμη...αλλα επετρεψε μου να απαντησω εγω για σενα...!!!!
      Ξεκιναω απο το τελευταιο!!!
      Οποιος δε θελει συνορα ...ειναι γιατι ..ισως στο πισω μερος του μυαλου του ....να φοβαται ΤΟΝ "ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ"μηπως γινει καταπατητης!!
      Συνορα -ορια εχουμε παντου!!!
      Στις φιλιες ,στην οικογενεια , στην πολιτικη ,στις γκομενες ...παντου!!!
      Αυτο μας κανει και...ακριβοθωρητους στο περιβαλλον μας!!!!
      Κοινως.... ΞΗΓΗΜΕΝΟΥΣ!!!
      Με κανονες κανουμε τις επιλογες!!!
      ...Τις οποιες!!! ...Σωστες ή λαθος !!!
      Η πορεία θα δειξει!!!

      Δεν αξιζει κανεισ χωλοσκαει ιδιαιτερα για τις κατα καποιο τροπο ...επιλογες "υψηλου κινδυνου-ΡΙΣΚΟΥ"!!!
      Τις ξερει ο καθενας ...τις μετραει....φυλαει τις πλατεσ του οσο γινεται ....και προχωραει!!!
      Προφανως γιανα τις επιλεγει κανείς αυτες ..ειναι γιατι μαλλον ειναι μονοδρομος...ή ακομα ακομα ...και απο λαθος!!!
      Υπαρχει κοστος, ομωςγια αυτεσ!!!
      Εκεινες ομως που πληγωνουν ...και σε κανουν θηριο .ειναι... οταν οι επιλογές ...καρδιας σε διαψευδουν!!!
      Οταν αυτοδιαψευδονται οι ιδιες!!!
      Οταν ετσι για το...γαμωτο περνανε το φραχτη!!!
      Και ακομα ακομα ...να αδιαφορουν..
      .αν στο κοματι του χωραφιου που μπηκαν...ειναι αγκαθια....ή περιβολι!!
      Στα περιβολια λοιπον οταν μπαινεισ σαν καταπατητησ (αν πεινας χαλαλι σου!!φαε και φυγε..)...οταν λοιπον ειναι φυτεμενες μαζι με ολα τα αλλα κηπευτικα και αγκουριεσ(θεωρω αυτονοητο οτι δεν εμπεριεχει σεξουαλικο υπονοουμενο)....βγαινουν...πια πικραγκουρα!!!
      Για αυτες τι επιλογες δεν υπαρχει κοστος.....!!!!!
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΌΝΟ ΚΕΝΟ!!!
      Δηλαδη οτι χειροτερο!!!
      πιστευω να σε καλυψα...
      και ο νοων νοητω!!!
      ΥΓ.φιλε Κ εισαι σε λαθος αυτοκινητο ,με λαθος οδηγο και με πολυ αμφιλεγομενο επιβατικο κοινο...και επιπλεον ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΙΑ... με γκρεμουσ και με ομιχλη..!!!
      Βεβαια Το μεγαλο προβλημα ειναι ,οτι οχι μονο δεν το ξερεις...αλλα μεσα στην ομιχλη δεν μπορεισ και να το δεισ!!!!
      ΥΓ.2Σε αυτη τη πλευρα του ποταμιου δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει ποτε ιδιοτελεια!!

      Διαγραφή
  8. Δημαρχε μας εχετε την καλοσυνη να μας πειτε ποιος ειναι ο μοναδικος που θα πληρωθει με ανταλλαγμα την υποψηφιότητα του γαμπρου του- δηθεν ως αποζημιωση για την καταπατηση του περιφερειακου κλειτοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περα απα[ τις καταγκελιεσ καιτα υπονοουμενα εχετα να μας πειτε καικαμια προταση για τη βελτιωση του δημου καλαβρυτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙι γίνεται,σαν πολλά πουλερικά να πλακώσαν
    Οσμιστήκαν κανένα κάρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re sto telos na deis ...pou tha bgaloun ta matia tous .......

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
      ΤΙ ΚΟΡΑΚΙ ,ΤΙ ΓΥΠΑΕΤΟΣ ;
      ΤΟΙΔΙΟ ΚΑΡΜΑ ΤΡΩΝΕ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..... ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  11. εγω που είμαι αγραμματοσ, [το παιδι μου τα γραφει τουτα] αλλα παλιοσ ξερω πολλουσ που πιασαν αξιωματα με το ονομα και τη σκεπη του ΠΑΣΟΚ όταν ηταν το μεγαλυτερο κομμα στην ελλαδα. οι περισσοτεροι από κεινουσ πιστεψανε ότι ανεβηκαν στα αξιωματα λογω δικησ τους αξιασ. από τοτε ομωσ που το ΠΑΣΟΚ εχασε τη μεγαλη δυναμη εκεινοι οι ιδιοι πανε από ηττα σε αττα.οσο κι αν βριζουν το ΠΑΣΟΚ για να εξαγνισθουν δεν τους ωφελει. βριζουνε αλλοι καλυτερα που δεν εισανε και πασοκοι.ενασ από κεινουσ ει ναι κι οκατσικοπουλοσ.βανει τωρα για δημαρχοσ. αλλα χωρισ τη σκεπη , και θα χασει γιατι ξερετε μια παλια καλαβρυτινη παροιμια τι λεει; να λειψουν τα πιπερια σου να ιδω τα μαγερια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τσιοπανη.....που να βρεθει ισκιος στη κλειτσα σου!!!!
    ο δημητρης ...εχει και ενα αλλο κακο....ειναι και παναθηναικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια στο στομα σου ρε τσιοπανη γιατι τελευταια πολλοι αποποιουνται το παρελθον τους, λιγοι κρατανε την ''ταυτοτητα'' τους,και ενας απ αυτους είναι κι ο κοντογιαννης, με ολους μιλαει, συμφωνει διαφωνει, αλλα δεν κρυβεται γι αυτό τον παραδεχουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχω ακουσει ότι ο κοντογιανης δε χαμπαριαζει από εποχές, εχει ντομπροσυνη και τσαγανο. θα περιμενω να ιδω όμως , τι θα φτιασει στη λυκουρια και στα μαζεικα με στελεχη του ψηφοδελτίου γιατι πολλα μπουμπούκια μου ειπανε ότι τον γυροφερνουν.αν διωξει από τη στανη τα ζημιάρικα του βγαζω τη τραγιασκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ξερεις όμως τσοπανη, ότι τα ζημιάρικα που λες είναι και στις δυο στανες και σε ολη την επικρατεια του δημου.

      Διαγραφή
    2. το ξερω. εγω γι αυτό ειπα ότι ολαζουρας μαζι με τον κοντογιαννη εχουνε περιθωρια να διωξουνε πολλα. γιατι πρεπει να ξερεις κι εσυ, ότι αμα εχεις και καλα στη στανη διωχνεις τα ζημιάρικα, αμα είναι ουλα ζημιάρικα τι να διωξεις, θα ξεστανισεις.

      Διαγραφή
    3. που χαθηκες ρε τσοπανο δε θα μας σχολιασεις τις αλλες αριστερες υποψηφιοτητες;

      Διαγραφή
    4. δεν ξερω κανεναν από τους δυο.αλλα γιατι αριστερες;απ ότι ακουσα ο ενας ο ανδριοπουλος δηλωνει φανερα κ.κ.ε που τον στηριζει αυτόν τονε σεβουμαι..ο άλλος όμως ο κουκιος; τα λεει σαν συριζα, αλλα δεν είναι λεει συριζα, ο συριζα σκέφτεται ξανασυσκεφτεται ακρη δε βρισκει, φιλους ο κουκιος δεξιους εχει, ποναει λεει τα καλαβρυτα ,αλλα καλαβρυτινος δεν είναι,αμαν είναι ετσι οι αριστεροι βαλτου ρηγανη που λενε.ετουτα εμαθα εγω. τωρα βεβαια είναι και ηκακογλωσσια. αλλα αν είναι ετσι ας βγει ο συριζα κι οκουκιος να τα ξεκαθαρισουν.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.