HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κακοκαιρία την Πέμπτη-Παρασκευή 10 & 11 Απριλίου 2014

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας βο...

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας βορειοανατολικής-ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.
H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν μέχρι την Παρασκευή από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί.
Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού το Σαββατοκύριακο ωστόσο την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια-βορειοανατολικά τμήματα της χώρας θα έχουμε βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.


Πιο αναλυτικά:
Την Πέμπτη θα έχουμε αρκετά άστατο καιρό στην ανατολική Μακεδονία και κυρίως την Θράκη με βροχές και τοπικές καταιγίδες που θα επηρεάσουν και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.Τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά σε αυτές τις περιοχές.
Στις υπόλοιπες περιοχές η Πέμπτη θα ξεκινήσει καλά με ηλιοφάνεια και νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν προς το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στην Θεσσαλία την κεντρική Στερεά και την Ήπειρο. Μέχρι το απόγευμα θα έχουν επηρεάσει την ανατολική Στερεά-Εύβοια αλλά και την ορεινή Πελοπόννησο.
Μπόρες θα σημειωθούν και στα ορεινά της Κρήτης καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη πρόσκαιρα στην Θεσσαλονίκη,ενώ και στην Αττική παρόμοιος καιρός με μπόρες αρχικά και σταδιακά καταιγίδα μέχρι το τέλος της ημέρας.
Την Παρασκευή ο καιρός θα ξεκινήσει καλός με ηλιοφάνεια ,γρήγορα προς το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ορεινά πρώτα και θα εκδηλωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στην Μακεδονία-Θράκη αλλά και την Ήπειρο και την βορειοδυτική Θεσσαλία.
Μέχρι αργά το απόγευμα πιθανότητα για μπόρες και στα ορεινά της υπόλοιπης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας .
Τέλος βροχές και καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα αλλά και στα ορεινά τμήματα της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.Bόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο στα 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ ενώ στα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο και στα νοτιοανατολικά αργότερα 7.

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.