HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα-Λύκοι Διακοπτού 4-3

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τα Καλάβρυτα, καθώς επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική των Λύκων Διακοπτού με σκορ...

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τα Καλάβρυτα, καθώς επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική των Λύκων Διακοπτού με σκορ 4-3 και τερμάτισαν έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, γεγονός που βοήθησε στο να σημειωθούν 7 γκολ.
Στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν κυρίως σε κάποιες ευκαιρίες, ενώ το σκορ άνοιξαν πρώτα οι γηπεδούχοι με τον Θανόπουλο στο 39’. Ωστόσο, το καλό οι δύο ομάδες το φύλαγαν για την επανάληψη, καθώς επιτεύχθηκαν 6 τέρματα. Στο 48’ Κουτρουμάνης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας τους (2-0), αλλά οι Λύκοι είχαν απάντηση. Ετσι, στο 51’ ο Μπούζι και στο 55’ ο Παπαργύρης με πέναλτι ισοφάρισαν σε 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 60’ ο Αναγνωστόπουλος έκανε το 3-2 για τα Καλάβρυτα, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι Λύκοι στο 62’, αυτή τη φορά με τον Παπαϊωάννου. Τελικά, ο επίλογος του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους, που έφτασαν στην 9η φετινή τους νίκη, χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Αναγνωστόπουλου στο 78’, διαμορφώνοντας το 4-3.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.