HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Απριλίου 2014

Στην στεριά και στα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα από την Πελο...

Στην στεριά και στα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα από την Πελοπόννησο την βορειοανατολική Στερεά μέχρι και την Θεσσαλία και την δυτική και κεντρική Μακεδονία. Βροχές και καταιγίδες και στα νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο και την δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί και στο βορειοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:
Σάββατο 5/4/2014:


Γενικά καλός θα ξεκινήσει ο καιρός το Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις μόνο στα δυτικά κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.
Προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί άστατος με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες πρώτα στα ορεινά και στην συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου,της Θεσσαλίας μέχρι και την βορειοανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Σε αυτές τις περιοχές μέχρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανότητα βροχών και στην δυτική παράκτια χώρα ,τα νησιά του Ιονίου και την δυτική Πελοπόννησο με γρήγορη βελτίωση.
Καλύτερος ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης αλλά και στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ στην βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Κυριακή 6/4/2014:

Αρκετά άστατος καιρός και πάλι προς το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλία την δυτική και κεντρική Μακεδονία μέχρι και την Ήπειρο-δυτική και κεντρική Στερεά-Πελοπόννησο αλλά και ανατολική Στερεά-Εύβοια.
Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Η ανατολική Μακεδονία-Θράκη,τα νησιά του ανατολικού βορειοανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα δεν θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία. Καλύτερος ο καιρός στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου,την Κρήτη αλλά και στα νησιά του Ιονίου .
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στο νότιο νοτιοανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο ενώ στο κεντρικό και βόρειο βορειοανατολικό Αιγαίο βορειοανατολικοί στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.