HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με 57 Θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα: 11.35πμ, με τα παρακάτω θέ...


Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα: 11.35πμ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί της με αριθ. πρωτ. 5080/27-03-2014 αίτησης αναφορικά με τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ, για την ιδιωτικοποίηση-πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ & του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου.

2. Περί έγκρισης γενομένων δαπανών των πραγματοποιηθεισών εκδηλώσεων-εορτών για:
α) τον Πολιούχο των Καλαβρύτων, Άγιο Αλέξιο στις 17 Μαρτίου 2014, 
β) την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου, των προεπαναστατικών γεγονότων Λειβαρτζίου στις 14 Μαρτίου, των προεπαναστατικών γεγονότων της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις 24 Μαρτίου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 25 Μαρτίου στην Αγία Λαύρα 2014.

3. Περί τροποποίησης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2014.

4. Περί αποδοχής και διάθεσης του εκάστοτε μηνιαίου ποσού 6.180,81 € από χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στους απασχολούμενους στο Δήμο Καλαβρύτων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, Δημόσιας Πρόσκλησης 4 & 5, του έτους 2013, με 5μηνη διάρκεια.

5. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 12.609,46 € από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, για την υλοποίηση του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, για το Α΄ Τρίμηνο 2013 (15% επί του συνολικού αιτούμενου ποσού) και απόδοσής του στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) Δήμου Καλαβρύτων».

6. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 19.800,00 €, για την αντιμετώπιση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στις Τοπικές Κοινότητες Αγραμπέλων Δ.Ε. Αροανίας και Βιλιβίνας Δ.Ε. Καλαβρύτων του δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί σύναψης σύμβασης συνεργασίας με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την καταβολή σ’ αυτόν ποσού 12.500,00 € ως αντισταθμιστικό για την αποδοχή της εναπόθεσης των στερεών αποβλήτων μας στον ΧΥΤΑ ΦΛΟΚΑ.

8. Περί ορισμού επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης ή εκποίησης ακινήτων του Δήμου για το έτος 2014.

9. Περί υποβολής πρότασης ειδικοτήτων για το ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

10. Περί καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας του πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (Ε.Ι.Ν. – Μαθητική εστία Καλαβρύτων).

11. Περί κήρυξης αγόνου του διαγωνισμού της προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του για το έτος 2014, διεξαγωγής της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων και ανάθεσης της προμήθειας.

12. Περί γνωμοδότησης για τμηματική οριοθέτηση του ρέματος «Τσάφα» στον οικισμό Λυκούριας της Τ.Κ.Λυκούριας Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, στη θέση της ιδιοκτησίας Μπίκου Κων/νας.

13. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση –Αποπεράτωση του Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση επιστρώσεων Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.

15. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας Δ.Ε. Κλειτορίας» .

16. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση-Αναβάθμιση Τοπικής Κοινότητας Δάφνης» Δ.Ε. Παΐων» του Δήμου Καλαβρύτων.

17. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση Αναβάθμιση Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παΐων» του Δήμου Καλαβρύτων» .

18. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων» .

19. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Τρεχλού» του Δήμου Καλαβρύτων.

20. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε του έργου: «Ανάπλαση –Αποπεράτωση του Ιστορικού κέντρου Καλαβρύτων» Τ.Κ. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

21. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αρδευτικά έργα στη Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων – Β΄ Φάση», Μέτρο 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

22. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. της σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση επιστρώσεων κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Τρεχλού» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

23. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. της σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση επιστρώσεων Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» Τ.Κ. Καλαβρύτων Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

24. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. της σύμβασης του έργου: «Συνέχιση πλακόστρωσης – Διαμόρφωσης Δρόμου Θυσίας» του Δήμου Καλαβρύτων.

25. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. της σύμβασης του έργου: «Οδοποιία Τ.Κ. Ανάστασης» Δ.Ε. Αροανίας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

26. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αθλητικές Εγκαταστάσεις – Ξενώνας στο Δ.Δ. Δάφνης Δήμου Παΐων (Β΄ Φάση)».

27. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Ασφαλτόστρωση Δρόμου ΚΑΓΙΑΚ στο Λάδωνα» Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

28. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Διαμόρφωση Πλατειών Δ.Δ. Φιλίων Κλειτορίας» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

29. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αποκατάσταση Δημοτικής και Αγροτικής Οδοποιίας» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

30. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ολοκλήρωση ΄Υδρευσης Τοπικής Κοινότητας Πεύκου» Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων , προϋπολογισμού έργου 33.000,00 € .

31. Περί έγκρισης μελέτης &Τ.Ε. του έργου: Κατασκευή αγωγών όμβριων οδού Αγίου Αλεξίου Τ.Κ. Καλαβρύτων».

32. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανακατασκευή επιστρώσεων κεντρικών οδών Καλαβρύτων», προϋπολογισμού έργου 12.500,00 €.

33. Περί έγκρισης της μελέτης: «Κατασκευή υποδομών αποχέτευσης λυμάτων οδού Κων/νου Κωνσταντίνου» Τ.Κ. Καλαβρύτων και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου.

34. Περί έγκρισης και παραλαβής της Αρχιτεκτονικής Μελέτης Πλατείας Δεσινού Τοπικής Κοινότητας Δεσινού Δ.Ε. Αροανίας του δήμου Καλαβρύτων.

35. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή Πνευματικού Κέντρου Τοπικής Κοινότητα Λευκασίου Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων (Κληροδότημα Μπέλτερ).

36. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 12.500,00 €.

37. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας ανάθεσης των εργασιών – υπηρεσιών: α) Καθαρισμού Κοιμητηρίων του Δήμου, β) Καθαρισμού δημοτικών οδών και αγροτικών δρόμων, γ) Καθαρισμού δεξαμενών ύδρευσης Τ.Κ. του Δήμου και δ) Κοπής χόρτων και κλαδέματος δένδρων κλπ. Τ.Κ. του Δήμου και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτών.

38. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση αναγκών του Δήμου και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτών.

39. Περί ορισμού ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, για το οικονομικό έτος 2013.

40. Περί ορισμού ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων – Σπήλαιο λιμνών καστριών (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) Δήμου Καλαβρύτων, για το οικονομικό έτος 2014 .

41. Περί της από 12-02-2014 αίτησης του Δ.Σ του Συλλόγου των Απανταχού ΄Ανω Κλειτοριών (Καρνεσιωτών) για παραχώρηση της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. ΄Ανω Κλειτορίας.

42. Περί της από 12-02-2014 αίτησης του Συλλόγου Αγριδιωτών «Η Κατάθεση Τιμίας Ζώνης Θεοτόκου», για παράταση της παραχώρησης του δημοτικού ακινήτου του Εκπολιτιστικού Κέντρου Αγριδίου, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγριδίου για 20 χρόνια.

43. Περί του με αριθ. πρωτ. 336/19-02-2014 εγγράφου αιτήματος του ΟΤΕ για ανανέωση της μίσθωσης των ακινήτων στις περιοχές Βραχνί, Πετσάκους & Πλατανιώτισσας για τη στέγαση των ΣΑΡ.

44. Περί επιχορήγησης Συλλόγων και ΝΠΔΔ του Δήμου.

45. Περί του από 13/01/2014 εγγράφου της Δ/νσης Πωλήσεων του Χρυσού Οδηγού με θέμα την προβολή Τηλεφωνικού Καταλόγου Δήμου Καλαβρύτων.

46. Περί ψήφισης πίστωσης για την εξόφληση Τιμολογίων που έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου.

47. Περί διαγραφής χρεών τελών πεζοδρομίου, ποσού Θεοφάνη Παπαγεωργίου.

48. Περί της από 28-01-2014 αίτησης της Πανωραίας Σούκα για βεβαίωση κατά 50% των δημοτικών τελών στην Τ.Κ. Κλειτορίας.

49. Περί αίτησης Παναγιώτη Β. Δούβου και Φώτη Καραμούζη για απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών λόγω αναπηρίας.

50. Περί αίτησης – καταγγελίας έξι κατοίκων περιοχής Τ.Κ. Πάου Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων, για ιδιοποίηση (άρωση, σπορά & περίφραξη = αποκλεισμός διέλευσης κοινής χρήσης) τμήματος δημοτικού – αγροτικού δρόμου στη θέση «ΡΟΖΙΑΡΙ Τ.Κ. Πάου από Σπύρο Σπυρόπουλο του Διονυσίου.

51. Περί της επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού Μνημείων, Οδών, Πλατειών και Εγκαταστάσεων.

52. Περί της από 19-12-2013 αίτησης του κ. Γεωργίου Παχή για την ύπαρξη ή μη δρόμου που συνδέει τον Οικισμό Κρυονερίου με την Επαρχιακή Οδό Πατρών – Καλαβρύτων, χαρακτηρισμένου ως κυριότερου δημοτικού ή κοινοτικού δρόμου με απόφαση Νομάρχη.

53. Περί των από 24-05-2013 και 27-05-2013 αιτήσεων της Μαρίας Πανουτσακοπούλου κατοίκου Τ.Κ. Πάου Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

54. Περί αίτησης -10- κατοίκων Τοπικής Κοινότητας Πάου Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων για διάνοιξη δημοτικού αγροτικού δρόμου για την εξυπηρέτηση των κτηνοτροφικών μονάδων τους από τη θέση «Μπάφι» έως τη θέση «Ξυλοσέλια» της Τ.Κ. Πάου.

55. Περί αιτήματος ΣΕΠΟΚΕ για θεσμοθέτηση επιτέλεσης Πανελληνίου Διαγωνισμού Σκακιστικού Σκίτσου στα Καλάβρυτα σε ετήσια βάση στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.

56. Περί του από Μάρτιος 2014 αιτήματος του ΣΕΠΟΚΕ για παραχώρηση χρήσης της ήδη διαμορφωμένης αίθουσας στο κτίριο της πρώην Μαθητικής εστίας Καλαβρύτων για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του.

57. Περί εκμίσθωσης δημοτικών βοσκοτόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.