HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την συμμετοχή των Καλαβρύτων η 7η Έκθεση Τουρισμού Activetrip 2014

το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων φωτό Δημήτρης Κωνσταντάρας Σε εξέλιξη είναι από χθες στην αίθουσα Αίγλη του εμπορικού κέντρου VESOMARE...

το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων
φωτό Δημήτρης Κωνσταντάρας
Σε εξέλιξη είναι από χθες στην αίθουσα Αίγλη του εμπορικού κέντρου VESOMARE στην Πάτρα  η 7η Έκθεση Τουρισμού Activetrip 2014 και το 2ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 6 Απριλίου. Στην έκθεση συμμετέχει και ο Δήμος Καλαβρύτων. 
Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με την ομιλία του καθηγητή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γρηγόρη Ιατρού, προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραικού με θέμα «Βιοποικιλότητα και Οικοτουρισμός» και συνεχίστικε με την παρουσίαση Πελοποννησιακών γεύσεων από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τον εκπρόσωπό της σεφ Θωμά Λαζανά, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Σάντα- Σχολή Μαγειρικής και με σεμινάριο οινογνωσίας από στελέχη της οινοποιίας Οινοφόρος. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά εδέσματα της κάθε χώρας, αλλά και να απολαύσουν διαφορετικά μουσικά ακούσματα και χορούς από τα χορευτικά τους συγκροτήματα.
Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή είναι 10π.μ. έως 9.30μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.