HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινοί εγκαινίασαν νέα πρότυπη μελισσοκομική μονάδα στην Πάτρα

Με εξαιρετική επιτυχία έγιναν, το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου, τα εγκαίνια της νέας πρότυπης μελισσοκομικής μονάδας, εφοδίων – τεχνογν...

Με εξαιρετική επιτυχία έγιναν, το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου, τα εγκαίνια της νέας πρότυπης μελισσοκομικής μονάδας, εφοδίων – τεχνογνωσίας και προϊόντων μέλισσας, που δημιούργησε ο Καλαβρυτινός καταξιωμένος μελισσοκόμος Δημήτρης Σ. Γκλαβάς, στον Αλισσό Αχαΐας, επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου (19ο χιλιομ)! Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή πλήθους μελισσοκόμων από την Αχαΐα και από αρκετές άλλες περιοχές της Ελλάδος, με αισθητή η παρουσία του Περιφεριάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και αρκετών άλλων επισήμων! Ιδιαίτερα όμως συγκινητική ήταν η παρουσία του παλαίμαχου Καλαβρυτινού (Σουδενιώτο – Καστριώτη) Σωτήρη Γκλαβά, πατέρα του Δημήτρη, που θεωρείται από τους πρωτοπόρους της οργανωμένης Μελισσοκομίας στην Ελλάδα και όλης της οικογένειας των "Γκλαβάδων’’, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία, επί αρκετά χρόνια, στον τομέα της μελισσοκομίας. Εύχομαι, από καρδιάς, κάθε επιτυχία στον δικό μας Δημήτρη Γκλαβά, της ''ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ'', για τη νέα του προσπάθεια δημιουργίας της παραπάνω πρότυπης μονάδας που, πιστεύω ότι, θα συμβάλει στη παραπέρα ανάπτυξη του ζωτικού κλάδου της μελισσοκομίας στην Αχαΐα και όχι μόνο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.