HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Συγκέντρωση Φαρμάκων από Φορείς Ατόμων με Αναπηρία

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 αντιπροσωπεία των φορέων Ατόμων με Αναπηρία (Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Πανε...

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 αντιπροσωπεία των φορέων Ατόμων με Αναπηρία (Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας, Σύλλογος Πρόληψης και Βοήθειας Παιδιών Μεσογειακής Αναιμίας «ΠΑΤΡΑ 82’», Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Σύλλογος Νεφροπαθών Πάτρας, Σωματείο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ») με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, κο Χαροκόπο Αντώνη παρέδωσαν μεγάλο αριθμό φαρμάκων, που συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά από τα μέλη τους, στο Κοινωνικό Φαρμακείο, που λειτουργεί στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Νέου Δρόμου, με την παρουσία του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, κου Σοφιανόπουλου Ανδρέα.
Η συγκεκριμένη κίνηση, που οργανώθηκε από τα μέλη των σωματείων χωρίς να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα και προβολή, σηματοδοτεί την ανάγκη στήριξης και αλληλεγγύης του Κοινωνικού Φαρμακείου που ουσιαστικά αποτελεί στήριξη των ατόμων χωρίς ασφαλιστική  και φαρμακευτική κάλυψη.   
Η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στηρίζεται στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, των επιχειρήσεων και των φορέων των ατόμων με αναπηρία.
Συζητήθηκε τέλος και ένα πλάνο συνεργασίας που θα καθοριστεί σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των φορέων ατόμων με αναπηρία και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας προς όφελος των πολιτών και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.