HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σην Αθηνών-Πατρών και Πατρών – Τριπόλεως

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης Διάβασης στη...

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης Διάβασης στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων και την αποκατάσταση ζημιών από βροχοπτώσεις στην Εθνική Οδό Πατρών - Τριπόλεως θα πραγματοποιηθούν και στους δυο οδικούς άξονες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα στις 16:00 θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Αιγίου (Χ.Θ. 172+450) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700), μέχρι αύριο στις 07:00 το πρωί ενώ η κυκλοφορία θα εκτρέπεται και στις δυο κατευθύνσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό. 
Επίσης αποδίδεται στην κυκλοφορία αποκατεστημένο οδόστρωμα πλάτους 3,25 μέτρων ανά κατεύθυνση και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος της Καλλιθέας.
Οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας θα διαχωρίζονται με διπλή διαχωριστική κίτρινη διαγράμμιση και εύκαμπτους οριοδέκτες, ενώ το όριο ταχύτητας περιορίζεται στα 20χλμ την ώρα, με απαγόρευση προσπέρασης και προτεραιότητα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Τρίπολη. 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως θα ισχύσουν μέχρι 31-3-2015 καθότι για την ολική αποκατάσταση της κατολίσθησης θα απαιτηθεί εκπόνηση γεωλογικής και γεωτεχνικής μελέτης από τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες.
Η Τροχαία Πατρών συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.