HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σχολεία Καλαβρύτων και Κλειτορίας στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Π.Π

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 11.00πμ. πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών . «Εκδήλωση Γνωριμί...

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 11.00πμ. πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. «Εκδήλωση Γνωριμίας και Βιωματικές Δράσεις» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Δικτύου Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας «Ο Γραμματισμός των Μέσων - Μιντιακός Γραμματισμός ως μορφή επικοινωνίας». Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Π.Π και Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαϊας. 

Συμμετείχαν τα σχολεία του Δικτύου: Γυμνάσιο Καλαβρύτων, Γυμνάσιο Βραχναιίκων, 8ο ΓΕΛ Πάτρας, Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πάτρας, ΓΕΛ Λάππα, ΓΕΛ Βραχναιίκων, ΓΕΛ Κλειτορίας. Το Γυμνάσιο Καλαβρύτων και το ΓΕΛ Λάππα συμμετείχαν μέσω Skype.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κάθε σχολική ομάδα παρουσίασε δείγματα της δουλειάς του προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου συμμετέχει στο δίκτυο. Στη συνέχεια οι μαθητές συμμετείχαν κατά ομάδες σε 1 από τις παρακάτω βιωματικές δράσεις:
• Ομάδα βίντεο
• Ομάδα φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.