HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Εν.Παΐων ο Γ.Λαζουράς

Συνάντηση και συζήτηση με όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Σ...

Συνάντηση και συζήτηση με όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, στη δημοτική ενότητα Παΐων είχε, στις 3 Απριλίου, το βράδυ, στη Δάφνη, ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, στην ομιλία του, επεσήμανε το γεγονός, ότι, την ώρα που άλλοι, ψάχνουν, ακόμη, για υποψηφίους, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, έχει ξεκινήσει με πλήρες και ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο καταξιωμένων στις τοπικές τους κοινωνίες υποψηφίων, που έχουν να επιδείξουν και να προβάλλουν συνεπή, συνεχή και καθαρή επαγγελματική, κοινωνική και αυτοδιοικητική δραστηριότητα, αναφέρθηκε στο μεγάλο και σημαντικό έργο που έγινε την τελευταία τριετία στη Δάφνη και στις άλλες έξι (6) τοπικές κοινότητες της δημοτικής ενότητας Παΐων, και αυτό, παρά την τεράστια μείωση της τάξης του 80% περίπου, που έγινε στους πόρους, που δίνει το κράτος, στους δήμους.
Σε μια πρωτοφανή σε δυσχέρειες και περικοπές και μειώσεις πόρων τριετία, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, στην εποχή των “ισχνών και όχι των παχέων αγελάδων”, όπως, πριν από την κρίση, βαδίσαμε στα στέρεα θεμέλια και στις μελετημένες και ώριμες βάσεις, που είχε σχεδιάσει για τη Δάφνη και τις κοινότητες των Παΐων ο αείμνηστος Δήμαρχος και άξιος συνεργάτης μου Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Κώστας Ασημακόπουλος. Χτίσαμε πάνω σε ο,τι είχε, εκείνος, ξεκινήσει. Δεν ολιγωρήσαμε, δεν αποκλίναμε, δεν κατεδαφίσαμε. Συνεχίσαμε, αξιοποιήσαμε κατά τον καλύτερο τρόπο κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης και το ΕΣΠΑ και ολοκληρώσαμε και ολοκληρώνουμε το έργο του, προγραμματίζοντας και εκτελώντας και επιπλέον, μικρά και μεγάλα, έργα στην περιοχή”, ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Λαζουράς.
Ακολούθως ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αναφέρθηκε στους στόχους και στα προγραμματιζόμενα έργα της νέας δημοτικής θητείας που θα ενισχύουν, θα στηρίζουν, θα προωθούν και θα βελτιώνουν, ακόμη περισσότερο, τις δύο αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, την κτηνοτροφία και τον τουρισμό.
Με το έργο που επιτελέσαμε, με καθαρά και ειλικρινή επιχειρήματα, με νέα, άφθαρτα επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένα πρόσωπα και όχι με εντυπωσιασμούς και παλαιοκομματικές και καταδικασμένες πρακτικές και μεθόδους, καθώς και με καθημερινό και έντιμο αγώνα μέχρι τις εκλογές, οι συμπολίτες μας, οι πολίτες των Καλαβρύτων που θέλουν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, θα μας αναδείξουν και πάλι δημοτική αρχή στο Δήμο Καλαβρύτων” κατέληξε ο κ. Λαζουράς.
Κατά τη μακρά συζήτηση, που ακολούθησε, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, στη δημοτική ενότητα Παΐων, αναφέρθηκαν στα προβλήματα και στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές τους κοινότητες, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για νέα έργα και δράσεις, που πρέπει να προγραμματισθούν και να εκτελεσθούν στη νέα θητεία και εξέφρασαν τη βεβαιότητα τους για τη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στη δημοτική ενότητα Παΐων έχει ως εξής:
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δ.Ε. ΠΑΪΩΝ 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΛΑΠΠΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΟΥΛΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ
  
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Δ.Ε. ΠΑΪΩΝ 
Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλέας 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΒΟΜΠΙΡΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Τοπική Κοινότητα  Δάφνης 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΛΑΖΑΝΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΠΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΦΕΝΤΖΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΚΟΡΟΝΤΖΗΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Τοπική Κοινότητα  Νασίων 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΖΙΓΚΗΡΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΖΙΓΚΗΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τοπική Κοινότητα  Πάου 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

Τοπική Κοινότητα  Πεύκου 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τοπική Κοινότητα  Σκοτάνης  
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τοπική Κοινότητα  Χόβολης 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΘΩΜΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΚΡΕΠΕΛΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Γιώργος Α. Λαζουράς
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.