HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρολίγο τραγωδία στα Φιλέικα Καλύβια Καλαβρύτων

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στο χωριό Φιλέικα Καλύβια Καλαβρύτων, αμέσως μετά την κηδεία μιας 95χρονης γυναίκας, το μεσημέρι, ευτυχώ...

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στο χωριό Φιλέικα Καλύβια Καλαβρύτων, αμέσως μετά την κηδεία μιας 95χρονης γυναίκας, το μεσημέρι, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Δίπλα στο νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χωριού βρίσκεται το σχολείο. Εκεί υπάρχει αίθουσα που παραχωρείται από την κοινότητα και χρησιμοποιείται για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσια, μνημόσυνα).
Όταν ολοκληρώθηκε η κηδεία, περίπου στις 2 το μεσημέρι όσοι βρέθηκαν σε αυτήν πήγαν στην αίθουσα για το καθιερωμένο τραπέζι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, σαν έκρηξη, με τους παρόντες να κάνουν λόγο και για μια λάμψη.
Ταυτόχρονα, όπως λένε και οι αυτόπτες μάρτυρες ένιωσαν ένα μούδιασμα στα πόδια. Ένας κεραυνός έπεσε στην αυλή του σχολείου. Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι, κοίταξαν ο ένας τον άλλον και ευτυχώς, διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.