HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Βίντεο των Μαθητών Γυμν. Καλαβρύτων στο Φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας

Στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας συμμετέχει το Γυμνάσιο Καλαβρύτων που πραγματοποιείται στην Πάτρα (3-5 Απριλίου). Τα παι...

Στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας συμμετέχει το Γυμνάσιο Καλαβρύτων που πραγματοποιείται στην Πάτρα (3-5 Απριλίου). Τα παιδιά των Καλαβρύτων παρουσίασαν χθες Πέμπτη 3/4 το εξαιρετικό βίντεο που έφταξαν με θέμα το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. 
Να σημειώσουμε οτι το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.
Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.
Από εμάς, ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους!!!
Απολαύστε το!

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.