HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου Καλαβρύτων

Προς: Τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων                                                                         ...

Προς:
Τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων
                                                                                   
Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μέλη του Συλλόγου,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι σήμερα στήριξή σας προς το Σύλλογο.  Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στο χωριό μας το Σάββατο 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. κατά πλειοψηφία  αποφασίστηκε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση στο Μάνεσι τηΔευτέρα 21 Απριλίου 2014 , στις 10.30 π.μ.  στο καφέ-ψησταριά «Αλώνι» του Ν. Τζελέπη με τα εξής θέματα :
1) Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.
2) Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
3) Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής.
4) Λοιπά θέματα.
Ζητούμε από τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι, ώστε το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να μπορέσει δυναμικά να συνεχίσει την επιτυχημένη  μέχρι σήμερα πορεία του.     Στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το χωριό μας ζωντανό και ενωμένους τους συγχωριανούς μας, ώστε να διατηρήσουμε τα ήθη, τις παραδόσεις και την ιστορία μας, σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκλογές, εκλέγοντας το νέο Δ.Σ. ώστε να συνεχιστεί από πλευράς Συλλόγου η προσπάθεια για το καλό του χωριού μας.
Με ιδιαίτερη τιμή  και εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.