HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα έτοιμα για την Γαστρονομική Συνάντηση Κορυφής της Πάτρας

Με τους Δημάρχους Πατρέων Γιάννη Δημαρά και Αιγίου Στάθη Θεοδωρακόπουλο συναντήθηκε χθες, αντιπροσωπεία των Αχαιών σεφ και ο εκπρόσωπος ...

Με τους Δημάρχους Πατρέων Γιάννη Δημαρά και Αιγίου Στάθη Θεοδωρακόπουλο συναντήθηκε χθες, αντιπροσωπεία των Αχαιών σεφ και ο εκπρόσωπος της λέσχης αρχειμαγείρων Ελλάδας Θωμάς Λαζανάς και συζήτησαν για το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος», το τριήμερο Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Απριλίου.

Οι Δήμαρχοι Πατρέων και Αιγίου δήλωσαν την αμέριστη υποστήριξή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που εκτός των άλλων δράσεων αποσκοπεί στην ανάδειξη και της Αχαϊκής κουζίνας και των Αχαϊκών προϊόντων. Οι Αχαιοί σεφ υπόσχονται μια πραγματική πανδαισία γεύσεων και πολλές εκπλήξεις.

Περισσότεροι από 400 σεφ θα παρουσιάσουν μενού από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Ελληνική και στην Αχαϊκή κουζίνα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκατοντάδες γεύσεις, να παρακολουθήσουν εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, ημερίδες και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, διαγωνισμούς και άλλα happenings. Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, με σκοπό την εξοικείωσή τους με την υγιεινή διατροφή. Τα παιδιά ώες 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Φεστιβάλ, ενώ για τους μεγαλύτερους η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.