HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Με 15 Θέματα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα: 18.00 με τα παρακάτω ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα: 18.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Περί λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και της πιθανής ανεπάρκειας νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
2.Περί πραγματοποίησης της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την ανάθεση-ανάδειξη προμηθευτή ή προμηθευτών, για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και όλων των νομικών του προσώπων, προϋπολογισμού 315.236,08 ευρώ πλέον ΦΠΑ επ’ αυτού, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 2273/13-3-2014 διακήρυξη του Δήμου Καλαβρύτων και ανάθεσης της προμήθειας αυτής σε προμηθευτή ή προμηθευτές.
3.Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης A΄ Τριμήνου του έτους 2014 υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2014.
4.Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2014.
5.Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού € 88.267,40 € για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.
6.Περί αποδοχής πίστωσης ποσού 41.910,09 € από το ΥΠ.ΕΣ. (B΄ Κατανομή ΚΑΠ 2014) για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών σχολείων του δήμου Καλαβρύτων.
7.Περί έγκρισης των απολογισμών οικονομικού έτους 2013 των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων.
8.Περί ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με τον Ο.Α.Ε.Δ.
9.Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης «Τοπογραφική αποτύπωση δικτύου αποχέτευσης Δάφνης» της Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.
10.Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αποπεράτωση γηπέδου αντισφαίρισης Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
11.Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. ΄Ανω Βλασίας» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
12.Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
13.Περί σύστασης Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του ΄Εργου: «Ολοκλήρωση μεταφοράς νερού από γεώτρηση Αμυγδαλιάς στην Τ.Κ. Πεύκου» του Δήμου Καλαβρύτων-Δημοτική ενότητα Παΐων, αποτελούμενη από έναν Δημοτικό σύμβουλο και δύο τεχνικούς υπαλλήλους.
14.Περί πραγματοποίησης αθλητικής εκδήλωσης (αγώνας ποδοσφαίρου ομάδων Δάφνης Δήμου Αθηναίων και Δάφνης Δημοτικής Ενότητας Παΐων Δήμου Καλαβρύτων) και ψήφισης πίστωσης ποσού 730,00 € για την κάλυψη των δαπανών της εκδήλωσης.
15.Περί αποδοχής του κληροδοτήματος Ευσταθόπουλου στην Τοπική κοινότητα Βιλιβίνας Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

Όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δ. Χουλιάρας, οι κ.κ Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση σχετικών φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. από το Δημαρχείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.